притисни ентер »

Принцезата Шарлин го славеше Националниот ден на Монако во црвено
Принцезата Шарлин го славеше Националниот ден на Монако во црвено

Принцезата Шарлин го славеше Националниот ден на Монако во црвено

Монако- Принцезата Шарлин од Монако се појави во монохроматско издание , а нејзиниот црвен капут со чизми беше избран со големо внимание и е одговорен за wow ефектот што го постигна. Кнежевството Монако деновиве почна да го слави Националниот ден на Монако, а првиот настан на кој се собра владејачкото семејство беше богослужбата во катедралата Пресвета

Во боја на страста, а може да сокрие до 10кг: Трик на „најтажната европска принцеза“ за беспрекорен изглед во есен и зима

Во боја на страста, а може да сокрие до 10кг: Трик на „најтажната европска принцеза“ за беспрекорен изглед во есен и зима

Принцезата Шарлин од Монако се појави во прекрасно монохроматско издание, а нејзиниот капут беше избран со големо внимание и е одговорен за wow ефектот што го постигна. Кнежевството Монако деновиве почна да го слави Националниот ден на Монако, а првиот настан на кој се собра владејачкото семејство беше богослужбата во катедралата Пресвета Богородица

Во бојата на страст, а може да скрие до 10 килограми: Трик на „најтажната принцеза на светот“ за беспрекорен изглед во текот на есента и зимата

Во бојата на страст, а може да скрие до 10 килограми: Трик на „најтажната принцеза на светот“ за беспрекорен изглед во текот на есента и зимата

Принцезата Шарлин од Монако се појавила во величествено монохроматско издание, а нејзиниот капут е биран многу внимателно и заслужен е за „wow“ ефектот којшто го постигнала. Кнежевината Монако деновиве започнала да го одбележува националниот ден на Монако, а првиот настан на којшто владејачкото семејство се појавило била службата во катедралата Госпе