притисни ентер »

Доли Партон е горда на својот младешки изглед
Доли Партон е горда на својот младешки изглед

Доли Партон е горда на својот младешки изглед

Доли Партон, која инаку е во осмата деценија од својот живот и честопати добива коментари дека, на пр., има вештачки изглед. Но тоа, се чини, ѝ годи. – Никогаш не претпочитав природна убавина. Само сакам да бидам убава. Да бидам „бомба”… Живописна… Забележана…, изјави актерката за списанието „Ел”. Таа инаку е актуелна со новата ТВ-серија „Dolly Parton’s

Доли Партон: Никогаш не претпочитав природна убавина, само сакам да бидам „бомба“

Доли Партон: Никогаш не претпочитав природна убавина, само сакам да бидам „бомба“

Доли Партон: Никогаш не претпочитав природна убавина, само сакам да бидам „бомба“ Доли Партон, која инаку е во осмата деценија од својот живот и честопати добива коментари дека, на пр., има вештачки изглед. Но тоа, се чини, ѝ годи. – Никогаш не претпочитав природна убавина. Само сакам да бидам убава. Да бидам „бомба“… Живописна… Забележана…, изјави

Доли Партон: Не претпочитувам природна убавина, сакам да бидам „бомба“

Доли Партон: Не претпочитувам природна убавина, сакам да бидам „бомба“

Никогаш не претпочитав природна убавина. Само сакам да бидам убава. Да бидам „бомба“… Живописна… Забележана…, изјави глумицата за списанието „Ел“. Доли Партон, која инаку е во осмата деценија од својот живот и честопати добива коментари дека, на пример, има вештачки изглед. Но тоа, се чини, ѝ годи. – Никогаш не претпочитав природна убавина. Само сакам

Доли Партон е горда на својот младешки изглед

Доли Партон е горда на својот младешки изглед

Доли Партон, која инаку е во осмата деценија од својот живот и честопати добива коментари дека, на пр., има вештачки изглед. Но тоа, се чини, ѝ годи. – Никогаш не претпочитав природна убавина. Само сакам да бидам убава. Да бидам „бомба“… Живописна… Забележана…, изјави глумицата за списанието „Ел“. Таа инаку е актуелна со новата ТВ-серија „ Dolly Parton’s

Доли Партон е горда на својот младешки изглед

Доли Партон е горда на својот младешки изглед

Доли Партон, која инаку е во осмата деценија од својот живот и честопати добива коментари дека,  има вештачки изглед. Но тоа, се чини, ѝ годи. – Никогаш не претпочитав природна убавина. Само сакам да бидам убава. Да бидам „бомба”… Живописна… Забележана…, изјави глумицата за списанието „Ел”. Таа инаку е актуелна со новата ТВ-серија „ Dolly Parton’s

Доли Партон е горда на својот младешки изглед

Доли Партон е горда на својот младешки изглед

Доли Партон, која инаку е во осмата деценија од својот живот и честопати добива коментари дека, на пр., има вештачки изглед. Но тоа, се чини, ѝ годи. – Никогаш не претпочитав природна убавина. Само сакам да бидам убава. Да бидам „бомба“… Живописна… Забележана…, изјави глумицата за списанието „Ел“. Таа инаку е актуелна со новата ТВ-серија „Dolly Parton’s

Доли Партон е горда на својот младешки изглед

Доли Партон е горда на својот младешки изглед

Доли Партон, која инаку е во осмата деценија од својот живот и честопати добива коментари дека, на пр., има вештачки изглед. Но тоа, се чини, ѝ годи. – Никогаш не претпочитав природна убавина. Само сакам да бидам убава. Да бидам „бомба“… Живописна… Забележана…, изјави глумицата за списанието „Ел“. Таа инаку е актуелна со новата ТВ-серија „ Dolly Parton’s

Доли Партон: Никогаш не претпочитав природна убавина, само сакам да бидам „бомба“

Доли Партон: Никогаш не претпочитав природна убавина, само сакам да бидам „бомба“

Доли Партон, која инаку е во осмата деценија од својот живот и честопати добива коментари дека, на пр., има вештачки изглед. Но тоа, се чини, ѝ годи. – Никогаш не претпочитав природна убавина. Само сакам да бидам убава. Да бидам „бомба“… Живописна… Забележана…, изјави глумицата за списанието „Ел“. Таа инаку е актуелна со новата ТВ-серија „ Dolly