притисни ентер »

Apple го претстави iPadOS 18 со нова апликација Calculator и редизајниран Tab Bar во апликациите
Apple го претстави iPadOS 18 со нова апликација Calculator и редизајниран Tab Bar во апликациите

Apple го претстави iPadOS 18 со нова апликација Calculator и редизајниран Tab Bar во апликациите

Apple вчера на WWDC 2024 презентацијата го претстави и iPadOS 18, големо ажурирање на оперативниот систем за iPad што ја воведува новата апликација Calculator, редизајнирана лента со табови (tab bar) низ целиот систем и многу повеќе. iPadOS 18 донесува многу нови функции и подобрувања кои беа воведени и на iOS 18 за iPhone, како што се редизајнираната