притисни ентер »

Доаѓа ќерката дома и бара благослов од татко и за да се омажи…
Доаѓа ќерката дома и бара благослов од татко и за да се омажи…

Доаѓа ќерката дома и бара благослов од татко и за да се омажи…

Доаѓа ќерката дома и бара благослов од татко и за да се омажи. – Тато јас се заљубив многу, сакам да се мажам! – Во кого се заљуби? – Во оној Рикардо што работи во твојата фирма, многу се сакаме! – Знаеш што ќерко, морам да ти кажам дека не можеш да се омажиш за него, знаеш јас многу одамна имав тајна врска и Рикардо ти е полубрат, ама те молам немој