притисни ентер »

Вака така, Берово си доби химна
Вака така, Берово си доби химна

Вака така, Берово си доби химна

Јако, и љубовно, со гитарски рифови, иновативни рими и поетика која раѓа животни дилеми, но пред сè авторско и свое. А можеле само да ја преработат: „Ко да ми отме из моје душе... Берово“ Песната започнува меланхолиски меко и нежно но вокалот кој е фабрички „екс-ју рок глас“ најавува дека поозбилна е работата што се покажува точно бидејќи набрзо се