притисни ентер »

Навивачите на Кадиз да дојдат и на Градски да го бодрат одговорниот за тревата што го немаме
Навивачите на Кадиз да дојдат и на Градски да го бодрат одговорниот за тревата што го немаме

Навивачите на Кадиз да дојдат и на Градски да го бодрат одговорниот за тревата што го немаме

Ова е она кога на гостинските навивачите ќе им речат да почекаат, тоест нема да им дозволат веднаш да го напуштат стадионот од безбедносни причини. Па им преостанува да си најдат забава.