притисни ентер »

Промоција на книгата „Разговори  за нас“ од Катерина Богоева
Промоција на книгата „Разговори  за нас“ од Катерина Богоева

Промоција на книгата „Разговори за нас“ од Катерина Богоева

Промоција на книгата „Разговори за нас“ од Катерина Богоева ќе се одржи вечерва, во 20 часот, во фоајето на киното „Фросина“, во Младинскиот културен центар. Промотори на книгата се Бојан Иванов и Емилија Петреска-Камењарова. Книгата „Разговори за нас“ содржи избор од триесет интервјуа снимени и објавени во периодот од 2000 до 2017 година во две списанија

Промоција на книгата „Разговори за нас“ од Катерина Богоева

Промоција на книгата „Разговори за нас“ од Катерина Богоева

Книгата „Разговори за нас“ од Катерина Богоева во издание на издавачката куќа „Блесок“ ќе биде промовирана денеска во Скопје. Книгата содржи избор од триесет интервјуа снимени и објавени во периодот од 2000 до 2017 година во две списанија и во еден дневен весник: „Глобус“, „Премин“ и „Утрински весник“. Промотори на книгата се Бојан Иванов и Емилија

Новинарката Богоева ја промовира Книгата интервјуа „Разговори за нас“

Новинарката Богоева ја промовира Книгата интервјуа „Разговори за нас“

Книгата на новинарката Катерина Богоева, „Разговори за нас“, ќе биде промовирана вечерва во 20 часот во Младински културен центар (МКЦ). Книгата во издание на „Блесок“ содржи избор од триесет интервјуа, објавени од 2000 до 2017 година во „Глобус“, „Премин“ и „Утрински весник“. Книгата ќе ја промовираат Бојан Иванов и Емилија Петреска-Камењарова. Богоева

Промоција на „Разговори за нас“

Промоција на „Разговори за нас“

Писателката Катерина Богоева денеска ќе ја промовира книгата „Разговори за нас“, во која се содржани триесет интервјуа снимени и објавени во периодот од 2000 до 2017 година во две списанија и во еден дневен весник: „Глобус“, „Премин“ и „Утрински весник“. Промотори на книгата се Бојан Иванов и Емилија Петреска – Камењарова Богоева инаку е автор на монографијата

Катерина Богоева: Уметноста влијаеше да се задржи разумот во државата

Катерина Богоева: Уметноста влијаеше да се задржи разумот во државата

Дел од корицата од „Разговори за нас“ Долгогодишната новинарка во областа на културата, Катерина Богоева, денес ја промовира книгата „Разговори за нас“ од издавачот „Блесок“. Книгата содржи триесеттина интервјуа снимени и објавени од 2000 до 2017 година при нејзиното работење во „Глобус“, „Премин“ и „Утрински весник“. Богоева за Радио МОФ потенцира

Промоција на книгата „Разговори за нас“ од Катерина Богоева

Промоција на книгата „Разговори за нас“ од Катерина Богоева

Книгата „Разговори за нас“ од Катерина Богоева во издание на издавачката куќа „Блесок“ ќе биде промовирана денеска во Скопје. Книгата содржи избор од триесет интервјуа снимени и објавени во периодот од 2000 до 2017 година во две списанија и во еден дневен весник: „Глобус“, „Премин“ и „Утрински весник“. Промотори на книгата се Бојан Иванов и Емилија

Промоција на „Разговори за нас“ од новинарката Катерина Богоева

Промоција на „Разговори за нас“ од новинарката Катерина Богоева

Книгата „Разговори за нас“ од новинарката Катерина Богоева, денеска, во 20 часот, ќе биде промовирана во Младинскиот културен центар. Промотори на книгата се Бојан Иванов и Емилија Петреска-Камењарова. Книгата „Разговори за нас“ содржи избор од триесет интервјуа снимени и објавени во периодот од 2000 до 2017 година во две списанија и во еден дневен

Промоција на книгата „Разговори за нас” од Катерина Богоева

Промоција на книгата „Разговори за нас” од Катерина Богоева

Книгата „Разговори за нас” од Катерина Богоева во издание на издавачката куќа „Блесок” ќе биде промовирана денеска во Скопје. Книгата содржи избор од триесет интервјуа снимени  и објавени во периодот од 2000 до 2017 година во две списанија и во еден дневен весник: „Глобус”, „Премин” и „Утрински весник”. Промотори на книгата се Бојан Иванов и Емилија

Промоција на книгата „Разговори за нас“ од Катерина Богоева

Промоција на книгата „Разговори за нас“ од Катерина Богоева

Книгата „Разговори за нас“ од Катерина Богоева во издание на издавачката куќа „Блесок“ ќе биде промовирана денеска во Скопје. Книгата содржи избор од триесет интервјуа снимени  и објавени во периодот од 2000 до 2017 година во две списанија и во еден дневен весник: „Глобус“, „Премин“ и „Утрински весник“. Промотори на книгата се Бојан Иванов и Емилија

Промоција на книгата „Разговори за нас" од Катерина Богоева

Промоција на книгата „Разговори за нас" од Катерина Богоева

Книгата „Разговори за нас" од Катерина Богоева во издание на издавачката куќа „Блесок" ќе биде промовирана денеска во Скопје. Книгата содржи избор од триесет интервјуа снимени  и објавени во периодот од 2000 до 2017 година во две списанија и во еден дневен весник: „Глобус", „Премин" и „Утрински весник". Промотори на книгата се Бојан Иванов и Емилија