притисни ентер »

Лапровитола од Реал во Барселона
Лапровитола од Реал во Барселона

Лапровитола од Реал во Барселона

Барселона му се „одмазди“ на Реал Мадрид за трансферот на Адам Ханга. Ноб играч на Барселона е досегашниот играч на Реал, Николас Лапоровитола. Аргентинецот во тимот на Шарунас Јасикевичиус се пресели како слободен играл, откако му истеле договорот со Реал. Лапровитола со Барселона потпиша двегодишен договор. Лапровитола на подготовките на Барселона

Лапровитола од Реал во Барселона

Лапровитола од Реал во Барселона

Барселона му се „одмазди“ на Реал Мадрид за трансферот на Адам Ханга. Ноб играч на Барселона е досегашниот играч на Реал, Николас Лапоровитола. Аргентинецот во тимот на Шарунас Јасикевичиус се пресели како слободен играл, откако му истеле договорот со Реал. Лапровитола со Барселона потпиша двегодишен договор. Лапровитола на подготовките на Барселона

Лапровитола од Реал во Барселона

Лапровитола од Реал во Барселона

Барселона му се „одмазди“ на Реал Мадрид за трансферот на Адам Ханга. Ноб играч на Барселона е досегашниот играч на Реал, Николас Лапоровитола. Аргентинецот во тимот на Шарунас Јасикевичиус се пресели како слободен играл, откако му истеле договорот со Реал. Лапровитола со Барселона потпиша двегодишен договор. Лапровитола на подготовките на Барселона

Лапровитола од Реал во Барселона

Лапровитола од Реал во Барселона

Барселона му се „одмазди“ на Реал Мадрид за трансферот на Адам Ханга. Ноб играч на Барселона е досегашниот играч на Реал, Николас Лапоровитола. Аргентинецот во тимот на Шарунас Јасикевичиус се пресели како слободен играл, откако му истеле договорот со Реал. Лапровитола со Барселона потпиша двегодишен договор. Лапровитола на подготовките на Барселона

Лапровитола од Реал во Барселона

Лапровитола од Реал во Барселона

Барселона му се „одмазди“ на Реал Мадрид за трансферот на Адам Ханга. Ноб играч на Барселона е досегашниот играч на Реал, Николас Лапоровитола. Аргентинецот во тимот на Шарунас Јасикевичиус се пресели како слободен играл, откако му истеле договорот со Реал. Лапровитола со Барселона потпиша двегодишен договор. Лапровитола на подготовките на Барселона