притисни ентер »

Ноле со точак низ Белград додека минувачите покрај Сава не го криеја воодушевувањето
Ноле со точак низ Белград додека минувачите покрај Сава не го криеја воодушевувањето

Ноле со точак низ Белград додека минувачите покрај Сава не го криеја воодушевувањето

Најдобриот тенисер на светот е во Белград каде со точак се возеше покрај брегот на Сава . Тој заедно со сопругата Јелена и децата, возеа велосипеди покрај реката, а минувачите кај халата „Бетон“ не го криеја воодушевувањето кога ги видоа дека поминуваат. Неодамна Новак ги воодушеви фановите откако дома во кујна ги миеше садовите, велејќи дека тоа го

Ноле со точак низ Белград додека минувачите покрај Сава не го криеја воодушевувањето

Ноле со точак низ Белград додека минувачите покрај Сава не го криеја воодушевувањето

Најдобриот тенисер на светот е во Белград каде со точак се возеше покрај брегот на Сава . Тој заедно со сопругата Јелена и децата, возеа велосипеди покрај реката, а минувачите кај халата „Бетон“ не го криеја воодушевувањето кога ги видоа дека поминуваат. Неодамна Новак ги воодушеви фановите откако дома во кујна ги миеше садовите, велејќи дека тоа го

Ноле со точак низ Белград додка минувачите покрај Сава не го криеја воодушевувањето

Ноле со точак низ Белград додка минувачите покрај Сава не го криеја воодушевувањето

Најдобриот тенисер на светот е во Белград каде со точак се возеше покрај брегот на Сава . Тој заедно со сопругата Јелена и децата, возеа велосипеди покрај реката, а минувачите кај халата „Бетон“ не го криеја воодушевувањето кога ги видоа дека поминуваат. Неодамна Новак ги воодушеви фановите откако дома во кујна ги миеше садовите, велејќи дека тоа го

Ноле со точак низ Белград додка минувачите покрај Сава не го криеја воодушевувањето

Ноле со точак низ Белград додка минувачите покрај Сава не го криеја воодушевувањето

Најдобриот тенисер на светот е во Белград каде со точак се возеше покрај брегот на Сава . Тој заедно со сопругата Јелена и децата, возеа велосипеди покрај реката, а минувачите кај халата „Бетон“ не го криеја воодушевувањето кога ги видоа дека поминуваат. Неодамна Новак ги воодушеви фановите откако дома во кујна ги миеше садовите, велејќи дека тоа го

Ноле со точак низ Белград додка минувачите покрај Сава не го криеја воодушевувањето

Ноле со точак низ Белград додка минувачите покрај Сава не го криеја воодушевувањето

Најдобриот тенисер на светот е во Белград каде со точак се возеше покрај брегот на Сава . Тој заедно со сопругата Јелена и децата, возеа велосипеди покрај реката, а минувачите кај халата „Бетон“ не го криеја воодушевувањето кога ги видоа дека поминуваат. Неодамна Новак ги воодушеви фановите откако дома во кујна ги миеше садовите, велејќи … Continue

Новак и Јелена заедно со децата возеа велосипеди во Белград (ФОТО и ВИДЕО)

Новак и Јелена заедно со децата возеа велосипеди во Белград (ФОТО и ВИДЕО)

Најдобриот српски тенисер, Новак Ѓоковиќ, одлучи паузата до новиот турнир да ја  помине во Белград. Жителите на српската престолнина имаа можност да го видат Новак и неговото семејство како уживаат покрај кејот  на Сава со велосипед. Новак Ѓоковиќ, заедно со сопругата Јелена и децата, возеа велосипеди покрај реката, а минувачите кај халата „Бетон“