притисни ентер »

Жените преферираат одмор наместо секс
Жените преферираат одмор наместо секс

Жените преферираат одмор наместо секс

Барањето на егзотични дестинации претставува нова форма на бегство од трагичната реалност. Жените добиваат поголемо задоволство од одморот пред сексот. Ова го покажуваат податоците од новото истражување, пишува “Дејли стар”. Анкетата нарачана на специјализираниот сајт Airbnb за давање и пребарување на станови за изнајмување е направена меѓу 500 мажи