притисни ентер »

„МАМА, БАБА И ДЕДО СЕ УБИЕНИ“: Потресни детали за злосторството во Нови Сад
„МАМА, БАБА И ДЕДО СЕ УБИЕНИ“: Потресни детали за злосторството во Нови Сад

„МАМА, БАБА И ДЕДО СЕ УБИЕНИ“: Потресни детали за злосторството во Нови Сад

Страшно злосторство се случило во петокот во новосадската населба Телеп, каде 37-годишниот Горан Јанковиќ, сопственик на вулканизерска работилница, до смрт ги претепал 32-годишнаа сопруга Мирјана и нејзините родители, 57-годишниот Бранислав и 57-годишната Нада Пајиќ. Убиството се случило во дворот од куќата во Нови Сад, додека тука биле и малолетните

„МАМА, БАБА И ДЕДО СЕ УБИЕНИ“: Потресни детали за злосторството во Нови Сад

„МАМА, БАБА И ДЕДО СЕ УБИЕНИ“: Потресни детали за злосторството во Нови Сад

Страшно злосторство се случило во петокот во новосадската населба Телеп, каде 37-годишниот Горан Јанковиќ, сопственик на вулканизерска работилница, до смрт ги претепал 32-годишнаа сопруга Мирјана и нејзините родители, 57-годишниот Бранислав и 57-годишната Нада Пајиќ. Убиството се случило во дворот од куќата во Нови Сад, додека тука биле и малолетните

КОМШИКАТА СВЕДОЧИ ЗА ПОСЛЕДНИТЕ ЗБОРОВИ кои ги слушнала од КУЌАТА НА СТРАВОТ во Нови Сад

КОМШИКАТА СВЕДОЧИ ЗА ПОСЛЕДНИТЕ ЗБОРОВИ кои ги слушнала од КУЌАТА НА СТРАВОТ во Нови Сад

Вулканизерот Горан Јанковиќ (37) најверојатно го извршил масакрот во Нови Сад кога упаднал во родителската куќа на својата сопруга Мирјана Јанковиќ (32) и ги убил неа и нејзините родители 57 годишниот татко и исто толку годишната мајка. За да биде поголема трагедијата , стравичниот злостор го гледале синовите на Горан и Мирјана, а постарото момче успеало

Откриена причината за злосторството: Горан ја убил сопругата и нејзините родители, а нивните деца гледале се

Откриена причината за злосторството: Горан ја убил сопругата и нејзините родители, а нивните деца гледале се

37-годишниот Горан Јанковиќ изврши масакр во Нови Сад кога упадна во семејната куќа на својата сопруга, 32-годишната Мирјана Јанковиќ и ги уби нејзините родители и неа. За трагедијата да биде помоголема, злосторството го гледале синовите на Горан и Мирјана, а постариот син успеал некако да дојде до телефон и да му се јави на вујко му за помош. За жал,

КОМШИКАТА СВЕДОЧИ ЗА ПОСЛЕДНИТЕ ЗБОРОВИ кои ги слушнала од КУЌАТА НА СТРАВОТ во Нови Сад

КОМШИКАТА СВЕДОЧИ ЗА ПОСЛЕДНИТЕ ЗБОРОВИ кои ги слушнала од КУЌАТА НА СТРАВОТ во Нови Сад

Вулканизерот Горан Јанковиќ (37) најверојатно го извршил масакрот во Нови Сад кога упаднал во родителската куќа на својата сопруга Мирјана Јанковиќ (32) и ги убил неа и нејзините родители 57 годишниот татко и исто толку годишната мајка. За да биде поголема трагедијата , стравичниот злостор го гледале синовите на Горан и Мирјана, а постарото момче успеало

Децата биле во куќата додека таткото ја убивал нивната мајка, баба и дедо

Децата биле во куќата додека таткото ја убивал нивната мајка, баба и дедо

Вулканизерот Горан Јанковиќ (37) најверојатно го извршил масакрот во Нови Сад кога упаднал во родителската куќа на својата сопруга Мирјана Јанковиќ (32) и ги убил неа и нејзините родители 57 годишниот татко и исто толку годишната мајка. За да биде поголема трагедијата , стравичниот злостор го гледале синовите на Горан и Мирјана, а постарото момче успеало

„Мама, баба и дедо се убиени“: Потресни детали за злосторството во Нови Сад

„Мама, баба и дедо се убиени“: Потресни детали за злосторството во Нови Сад

Страшно злосторство се случило во петокот во новосадската населба Телеп, каде 37-годишниот Горан Јанковиќ, сопственик на вулканизерска работилница, до смрт ги претепал 32-годишнаа сопруга Мирјана и нејзините родители, 57-годишниот Бранислав и 57-годишната Нада Пајиќ. Убиството се случило во дворот од куќата во Нови Сад, додека тука биле и малолетните

Сосетката ги открива последните зброви кои ги слушнала од куќата на стравот во Нови Сад

Сосетката ги открива последните зброви кои ги слушнала од куќата на стравот во Нови Сад

Вулканизерот Горан Јанковиќ (37) најверојатно го извршил масакрот во Нови Сад кога упаднал во родителската куќа на својата сопруга Мирјана Јанковиќ (32) и ги убил неа и нејзините родители 57 годишниот татко и исто толку годишната мајка. За да биде поголема трагедијата , стравичниот злостор го гледале синовите на Горан и Мирјана, а постарото момче успеало

„Мама, баба и дедо се убиени“ - потресни детали за злосторството во Нови Сад

„Мама, баба и дедо се убиени“ - потресни детали за злосторството во Нови Сад

Страшно злосторство се случило во петокот во новосадската населба Телеп, каде 37-годишниот Горан Јанковиќ, сопственик на вулканизерска работилница, до смрт ги претепал 32-годишнаа сопруга Мирјана и нејзините родители, 57-годишниот Бранислав и 57-годишната Нада Пајиќ. Убиството се случило во дворот од куќата во Нови Сад, додека тука биле и малолетните

Сосетката ги открива последните зброви кои ги слушнала од куќата на стравот во Нови Сад

Сосетката ги открива последните зброви кои ги слушнала од куќата на стравот во Нови Сад

Вулканизерот Горан Јанковиќ (37) најверојатно го извршил масакрот во Нови Сад кога упаднал во родителската куќа на својата сопруга Мирјана Јанковиќ (32) и ги убил неа и нејзините родители 57 годишниот татко и исто толку годишната мајка. За да биде поголема трагедијата , стравичниот злостор го гледале синовите на Горан и Мирјана, а постарото момче успеало