притисни ентер »

Не успеа да ги скрие: На оваа сексапилна Бразилка и испадна фустанот, па и се видоа градите
Не успеа да ги скрие: На оваа сексапилна Бразилка и испадна фустанот, па и се видоа градите

Не успеа да ги скрие: На оваа сексапилна Бразилка и испадна фустанот, па и се видоа градите

На Фернанда Лиз на црвениот тепих на филмскиот фестивал во Кан и испадна едната града до „лабавото“ деколте. Манекенката се обиде да го подигне фустанот, но безуспешно, фотографите беа пребрзи за да ја уловат манекенката гола. Манекенката за време на овој гаф се смееше додека набрзо веднаш ја сокри брадавицата со рака. Според многумина таа била најлошо

На Фернанда Лиз на црвениот тепих во Кан и испадна деколтето

На Фернанда Лиз на црвениот тепих во Кан и испадна деколтето

На Фернанда Лиз на црвениот тепих на филмскиот фестивал во Кан и испадна едната града до „лабавото“ деколте кое не успеа да и се задржи на телото. Манекенката се обиде да го подигне фустанот, но безуспешно, фотографите беа пребрзи за да ја уловат манекенката гола. Манекенката за време на овој гаф се смееше додека набрзо веднаш ја сокри брадавицата

На оваа сексапилна Бразилка ѝ испаднал фустанот на црвениот тепих во Кан: Ги воодушевила сите со нејзината реакција

На оваа сексапилна Бразилка ѝ испаднал фустанот на црвениот тепих во Кан: Ги воодушевила сите со нејзината реакција

Убавата манекенка во еден момент сфатила што се случува иако цело време со рацете го придржувала својот фустан за да спречи да ѝ се случи “несреќа“. Бразилската манекенка Фернанда Лиз на црвениот тепих на Филмскиот фестивал во Кан прошетала во раскошен фустан кој во еден момент ѝ се спуштил надолу со што ѝ се виделе градите. Фернанда била облечена

На оваа сексапилната Бразилка ѝ испаднал фустанот на црвениот тепих во Кан: Ги воодушевила сите со нејзината реакција

На оваа сексапилната Бразилка ѝ испаднал фустанот на црвениот тепих во Кан: Ги воодушевила сите со нејзината реакција

Убавата манекенка во еден момент сфатила што се случува иако цело време со рацете го придржувала својот фустан за да спречи да ѝ се случи “несреќа“. Бразилската манекенка Фернанда Лиз на црвениот тепих на Филмскиот фестивал во Кан прошетала во раскошен фустан кој во еден момент ѝ се спуштил надолу со што ѝ се виделе градите. Фернанда била облечена

На оваа сексапилната Бразилка ѝ испаднал фустанот на црвениот тепих во Кан: Ги воодушевила сите со нејзината реакција

На оваа сексапилната Бразилка ѝ испаднал фустанот на црвениот тепих во Кан: Ги воодушевила сите со нејзината реакција

Убавата манекенка во еден момент сфатила што се случува иако цело време со рацете го придржувала својот фустан за да спречи да ѝ се случи “несреќа“. Бразилската манекенка Фернанда Лиз на црвениот тепих на Филмскиот фестивал во Кан прошетала во раскошен фустан кој во еден момент ѝ се спуштил надолу со што ѝ се виделе градите. Фернанда била облечена

На сексапилната манекенка и испадна фустанот на црвениот тепих- сите гледаа во нејзината брадавица која не можеше да ја сокрие

На сексапилната манекенка и испадна фустанот на црвениот тепих- сите гледаа во нејзината брадавица која не можеше да ја сокрие

На сексапилната манекенка и испадна фустанот на црвениот тепих- сите гледаа во нејзината брадавица која не можеше да ја сокрие На бразилската манекенка Фернанда Лиз на црвениот тепих на филмскиот фестивал во Кан и испадна едната града до „лабавото“ деколте кое не успеа да и се задржи на телото. Манекенката се обиде да го подигне фустанот, но безуспешно,

Кога сфати дека сите гледаат во нејзините голи гради, бразилската манекенка воодушеви со реакцијата

Кога сфати дека сите гледаат во нејзините голи гради, бразилската манекенка воодушеви со реакцијата

Бразилската манекенка Фернанда Лиз на црвениот тепих на филмскиот фестивал во Кан прошета во раскошна креација која во еден момент се спушти толку многу што и „испаднаа“ градите. Жолтиот фустан изгледаше како да е за број поголем, па во текот на позирањето Фернанда го придржуваше со рацете. Манекенката беше на премиерата на францускиот филм „Oh, Mercy“,

Андријана Лима ја оправда титулата „најубава жена на светот“

Андријана Лима ја оправда титулата „најубава жена на светот“

Андријана Лима вчера прошета на црвениот килим на филмскиот фестивал во Кан. Притоа не пропушти шанса а да не заблеска на преубав фустан со висок шлиц. Светкавиот фустан на бразилскиот модел Лима изгледаше совршено. Таа се појави во фустан со гол грб под кој не носеше градник, а многумина се согласија дека имаше најубав фустан.

На cекcапилната манекенка и испадна фустанот на црвениот тепих- сите гледаа во нејзината бpадаBица која не можеше да ја cокрие

На cекcапилната манекенка и испадна фустанот на црвениот тепих- сите гледаа во нејзината бpадаBица која не можеше да ја cокрие

На бразилската манекенка Фернанда Лиз на црвениот тепих на филмскиот фестивал во Кан и испадна едната гpада до „лабавото“ деколте кое не успеа да и се задржи на телото. Манекенката се обиде да го подигне фустанот, но безуспешно, фотографите беа пребрзи за да ја уловат манекенката го ла. Манекенката за време на овој гаф се смееше додека набрзо веднаш

Андриана Лима се појави без градник на себе- фановите паднаа во транс по овој нејзин изглед

Андриана Лима се појави без градник на себе- фановите паднаа во транс по овој нејзин изглед

Андриана Лима се појави без градник на себе- фановите паднаа во транс по овој нејзин изглед (ВИДЕО) Андриана Лима вчера прошета на црвениот килим на филмскиот фестивал во Кан. Притоа не пропушти шанса а да не заблеска на преубав фустан со висок шлиц. Светкавиот фустан на бразилскиот модел Лима изгледаше совршено. Таа се појави во фустан со гол грб