притисни ентер »

„Единствена Македонија“ ѝ го честита на Русија 23-ти февруари
„Единствена Македонија“ ѝ го честита на Русија 23-ти февруари

„Единствена Македонија“ ѝ го честита на Русија 23-ти февруари

Единствена Македонија упати честитки до народот на Русија по повод 23 февруари – Денот на бранителот. Од партијата на Јанко Бачев велат дека овој празник е врежан во меморијата на рускиот народ и не случајно на овој ден цела Русија се сеќава на руските херои кои ја бранеле својата татковина. „Сакаме да го увериме рускиот народ дека ние Македонците

„Единствена Македонија“ ѝ го честита на Русија 23-ти февруари

„Единствена Македонија“ ѝ го честита на Русија 23-ти февруари

Единствена Македонија упати честитки до народот на Русија по повод 23 февруари – Денот на бранителот. Од партијата на Јанко Бачев велат дека овој празник е врежан во меморијата на рускиот народ и не случајно на овој ден цела Русија се сеќава на руските херои кои ја бранеле својата татковина. „Сакаме да го увериме рускиот народ дека ние Македонците

„Единствена Македонија“ ѝ го честита на Русија 23-ти февруари

„Единствена Македонија“ ѝ го честита на Русија 23-ти февруари

Единствена Македонија упати честитки до народот на Русија по повод 23 февруари – Денот на бранителот. Од партијата на Јанко Бачев велат дека овој празник е врежан во меморијата на рускиот народ и не случајно на овој ден цела Русија се сеќава на руските херои кои ја бранеле својата татковина. „Сакаме да го увериме рускиот народ дека ние Македонците

„Единствена Македонија“ ѝ го честита на Русија 23-ти февруари

„Единствена Македонија“ ѝ го честита на Русија 23-ти февруари

Единствена Македонија упати честитки до народот на Русија по повод 23 февруари – Денот на бранителот. Од партијата на Јанко Бачев велат дека овој празник е врежан во меморијата на рускиот народ и не случајно на овој ден цела Русија се сеќава на руските херои кои ја бранеле својата татковина. „Сакаме да го увериме рускиот народ дека ние Македонците