притисни ентер »

МВР: Полицијата била повикана во училиштето во Вeлес поради невообичаена фреквенција на возрасни граѓани
МВР: Полицијата била повикана во училиштето во Вeлес поради невообичаена фреквенција на возрасни граѓани

МВР: Полицијата била повикана во училиштето во Вeлес поради невообичаена фреквенција на возрасни граѓани

По објавата на „А1он“ за инцидент во Велес кога невакцинирано прваче со полиција и инспектори утрово било извадено од училиште , Министерството за внатрешни работи испрати соопштение во кое објаснува дека полицијата дошла на повик од директорот, но не преземала никакви активности. „Во врска со дезинформациите за настан во училиштето во Велес, ја информираме

Забрането присуство на заклетва за прваче од Велес оти не било вакцинирано

Забрането присуство на заклетва за прваче од Велес оти не било вакцинирано

Забрането присуство на заклетва за прваче од Велес оти не било вакцинирано Прваче од Велес било избркано од училиштето „Блаже Конески“ бидејќи не било вакцинирано, тврди неговата мајка Тања Перкова. Инцидентот се случил утрово кога детето требало да присуствува на заклетва која ја давале првооделенците. Но освен ова, според тврдењето на мајката, директорот

Инцидент во Велес, невакцинирано прваче утрово со полиција извадено од школо

Инцидент во Велес, невакцинирано прваче утрово со полиција извадено од школо

Полиција и просветни инспектори биле повикани утрово во основното училиште „Блаже Конески“ во Велес откако родители на невакцинирано првче одбиле да си го земат детето дома, дознава „А1он“. Првачето одело на школо од почетокот на учебната година, а утрово, кога го донеле на приредба за да даде свечена заклетва, од родителите било побарано да си го

МВР:  Полицајците немале никаков контакт со учениците од ОУ „Блаже Конески“ Велес

МВР: Полицајците немале никаков контакт со учениците од ОУ „Блаже Конески“ Велес

Полиција и просветни инспектори биле повикани утрово во основното училиште „Блаже Конески“ во Велес откако родители на невакцинирано првче одбиле да си го земат детето дома, дознава „ А1он “. Мајката на детето за „А1он“ вели дека од вчера има забранет пристап во училиштето, бидејќи одбивала да престане да го носи детето на училиште, а вчера обезбедувањето

Невакцинирано прваче во Велес утрово со полиција извадено од училиште

Невакцинирано прваче во Велес утрово со полиција извадено од училиште

Полиција и просветни инспектори биле повикани утрово во основното училиште „Блаже Конески“ во Велес откако родители на невакцинирано првче одбиле да си го земат детето дома, дознава „ А1он “. Мајката на детето за „А1он“ вели дека од вчера има забранет пристап во училиштето, бидејќи одбивала да престане да го носи детето на училиште, а вчера обезбедувањето

Инцидент во Велес: Невакцинирано прваче утрово со полиција извадено од училиште

Инцидент во Велес: Невакцинирано прваче утрово со полиција извадено од училиште

Полиција и просветни инспектори биле повикани утрово во основното училиште „Блаже Конески“ во Велес откако родители на невакцинирано првче одбиле да си го земат детето дома, дознава „А1он“. Мајката на детето за „А1он“ вели дека од вчера има забранет пристап во училиштето, бидејќи одбивала да престане да го носи детето на училиште, а вчера обезбедувањето

Полицајците немале контакт со невакцинираното детето и неговите родители

Полицајците немале контакт со невакцинираното детето и неговите родители

На социјалните мрежи жестоко се дебатира за случајот со исфрлено дете од училиште во Велес поради непримена вакцина. Овој текст беше објавен на групата „Од нас за нас“ ЧАШАТА Е ПРЕЛЕАНА! Секојдневно добиваме известувања за проблемите на родителите кои се дискримирани на еден или друг начин, поради непочитувањето на нивното со Устав загаранитирано право

Инцидент во Велес: Невакцинирано прваче утрово со полиција извадено од училиште

Инцидент во Велес: Невакцинирано прваче утрово со полиција извадено од училиште

Полиција и просветни инспектори биле повикани утрово во основното училиште „Блаже Конески“ во Велес откако родители на невакцинирано првче одбиле да си го земат детето дома, дознава „ А1он “. Мајката на детето за „А1он“ вели дека од вчера има забранет пристап во училиштето, бидејќи одбивала да престане да го носи детето на училиште, а вчера обезбедувањето

СВР Велес за случајот со исфрленото дете од училиште: Не се преземени никакви активности од страна на полицајците ниту имало контакт со учениците

СВР Велес за случајот со исфрленото дете од училиште: Не се преземени никакви активности од страна на полицајците ниту имало контакт со учениците

На социјалните мрежи жестоко се дебатира за случајот со исфрлено дете од училиште во Велес поради непримена вакцина. Овој текст беше објавен на групата „Од нас за нас“ ЧАШАТА Е ПРЕЛЕАНА! Секојдневно добиваме известувања за проблемите на родителите кои се дискримирани на еден или друг начин, поради непочитувањето на нивното со Устав загаранитирано право

ДЕТАЛИ ЗА ИCФРЛЕНОТО ПРВАЧЕ: СВР Велес дeмaнтира дека полицијата имала било каков контакт со учениците

ДЕТАЛИ ЗА ИCФРЛЕНОТО ПРВАЧЕ: СВР Велес дeмaнтира дека полицијата имала било каков контакт со учениците

На социјалните мрeжи жecтоко се дебатира за случајот со иcфрлeно дете од училиште во Велес поради нeпримена вaкцина. Овој текст беше објавен на групата „Од нас за нас“ ЧАШАТА Е ПРЕЛЕАНА! Секојдневно добиваме известувања за пpoблемите на родителите кои се диckpимирани на еден или друг начин, поради нeпочитувањето на нивното со Устав загaранитирано право