притисни ентер »

Земја во која нема картички и банкомати | Добредојдовте во една од најрепресивните држави во светот
Земја во која нема картички и банкомати | Добредојдовте во една од најрепресивните држави во светот

Земја во која нема картички и банкомати | Добредојдовте во една од најрепресивните држави во светот

Луѓето ретко користат Интернет преку WI-FI врска, но таа е многу слаба и бавна. За да ги користат социјалните мрежи, мора да се вклучат во приватната виртуелна мрежа (VPN) за да ги заобиколат цензурите наметнати од владата. Еритреја е држава во источниот дел на Африка на брегот на Црвеното Море. Се граничи со Судан на северозапад, Етиопија на југ и