притисни ентер »

Со боја нападнатa канцеларија на СИРЗА во атинската населба Ексархија
Со боја нападнатa канцеларија на СИРЗА во атинската населба Ексархија

Со боја нападнатa канцеларија на СИРЗА во атинската населба Ексархија

Група од околу 20 лица, со бои нападнале локална канцеларија на СИРИЗА во атинската населба Ексархија, објавија грчките медиуми. Според истите информации, групата веднаш побегнала, а била нанесена мала материјална штета, јави дописничката на МИА од Атина. Инцидентот се случи попладнево, на речиси 15 часа пред отворањето на гласачките места во Грција,

Со боја нападнатa локална канцеларија на СИРИЗА во Атина

Со боја нападнатa локална канцеларија на СИРИЗА во Атина

Група од околу 20 лица, со бои нападнале локална канцеларија на СИРИЗА во атинската населба Ексархија, објавија грчките медиуми. Според истите информации, групата веднаш побегнала, а била нанесена мала материјална штета, јави дописничката на МИА од Атина. Инцидентот се случи попладнево, на речиси 15 часа пред отворањето на гласачките места во Грција,

Со боја нападнатa канцеларија на СИРЗА во атинска населба

Со боја нападнатa канцеларија на СИРЗА во атинска населба

Група од околу 20 лица, со бои нападнале локална канцеларија на СИРИЗА во атинската населба Ексархија, објавија грчките медиуми. Според истите информации, групата веднаш побегнала, а била нанесена мала материјална штета, јави дописничката на МИА од Атина. Инцидентот се случи попладнево, на речиси 15 часа пред отворањето на гласачките места во Грција,

Офарбана канцеларија на СИРИЗА во Атина

Офарбана канцеларија на СИРИЗА во Атина

Група од околу 20 лица, со бои нападнале локална канцеларија на СИРИЗА во атинската населба Ексархија, објавија грчките медиуми. Според истите информации, групата веднаш побегнала, а била нанесена мала материјална штета, јави дописничката на МИА од Атина. Инцидентот се случи попладнево, на речиси 15 часа пред отворањето на гласачките места во Грција,

Со боја нападнатa канцеларија на СИРЗА во атинска населба

Со боја нападнатa канцеларија на СИРЗА во атинска населба

Група од околу 20 лица, со бои нападнале локална канцеларија на СИРИЗА во атинската населба Ексархија, објавија грчките медиуми. Атина, 25 мај 2019 (МИА) – Група од околу 20 лица, со бои нападнале локална канцеларија на СИРИЗА во атинската населба Ексархија, објавија грчките медиуми. Според истите информации, групата веднаш побегнала, а била нанесена

Со боја нападнатa канцеларија на СИРЗА во атинска населба

Со боја нападнатa канцеларија на СИРЗА во атинска населба

Група од околу 20 лица, со бои нападнале локална канцеларија на СИРИЗА во атинската населба Ексархија, објавија грчките медиуми. Според истите информации, групата веднаш побегнала, а била нанесена мала материјална штета, јави дописничката на МИА од Атина. Инцидентот се случи попладнево, на речиси 15 часа пред отворањето на гласачките места во Грција,