притисни ентер »

Јанко Бачев ќе го поддржи Филип Петровски за претседател од Единствена Македонија
Јанко Бачев ќе го поддржи Филип Петровски за претседател од Единствена Македонија

Јанко Бачев ќе го поддржи Филип Петровски за претседател од Единствена Македонија

Централниот комитет на Единствена Македонија како највисоко одлучувачки орган на партијата помеѓу два конгреса, денес, недела, 10 февруари одржа седница во врска со утврдувањето на кандидат и настап на партијата на претстојните избори за претседател на Република Македонија. Централниот комитет на Единствена Македонија како членка на „Македонија-Блокира„

Бачев: Филип Петровски е кандидатот кој во моментот може да го победи кандидатот на Заев

Бачев: Филип Петровски е кандидатот кој во моментот може да го победи кандидатот на Заев

Централниот комитет на Единствена Македонија како највисоко одлучувачки орган на партијата помеѓу два конгреса, денес, недела, 10 февруари одржа седница во врска со утврдувањето на кандидат и настап на партијата на претстојните избори за претседател на Република Македонија. Централниот комитет на Единствена Македонија како членка на „Македонија-Блокира„

Јанко Бачев ќе го поддржи Филип Петровски за претседател од Единствена Македонија

Јанко Бачев ќе го поддржи Филип Петровски за претседател од Единствена Македонија

Централниот комитет на Единствена Македонија како највисоко одлучувачки орган на партијата помеѓу два конгреса, денес, недела, 10 февруари одржа седница во врска со утврдувањето на кандидат и настап на партијата на претстојните избори за претседател на Република Македонија. Централниот комитет на Единствена Македонија како членка на „Македонија-Блокира„

Бачев: Филип Петровски е кандидатот кој во моментот може да го победи кандидатот на Заев

Бачев: Филип Петровски е кандидатот кој во моментот може да го победи кандидатот на Заев

Централниот комитет на Единствена Македонија како највисоко одлучувачки орган на партијата помеѓу два конгреса, денес, недела, 10 февруари одржа седница во врска со утврдувањето на кандидат и настап на партијата на претстојните избори за претседател на Република Македонија. Централниот комитет на Единствена Македонија како членка на „Македонија-Блокира„