притисни ентер »

Видео од автобуската несреќа кај Лазаревац, осум лица се повредени
Видео од автобуската несреќа кај Лазаревац, осум лица се повредени

Видео од автобуската несреќа кај Лазаревац, осум лица се повредени

Објавено е првото видео од несреќата на територијата на општина Лазаревац. Во несреќата се повредени осум лица. Да потсетиме, сообраќајната несреќа се случила околу 6 часот и 30 минути, на патот Аранѓеловачки кај Мали Црљани. Како што може да се види на видеото објавено на страницата на Инстаграм „192“, автобусот излетал од патот во каналот до куќата

Првите снимки од сообраќајката кај Лазаревац: Шестмина превезени во Ургентен центар

Првите снимки од сообраќајката кај Лазаревац: Шестмина превезени во Ургентен центар

На територијата на општина Лазаревац, околу 6 часот и 30 минути утринава, на патот Аранѓеловац се случи сообраќајна несреќа кога автобус со кој управувал „Ласта“ излетал од патот. Во незгодата шест лица биле прегледани и со возило на Итна медицинска помош се пренесени во центарот Угрентни. На социјалните мрежи се појави првото видео од местото на настанот

 Првите снимки од сообраќајката кај Лазаревац: Шестмина превезени во Ургентен центар

Првите снимки од сообраќајката кај Лазаревац: Шестмина превезени во Ургентен центар

На територијата на општина Лазаревац, околу 6 часот и 30 минути утринава, на патот Аранѓеловац се случи сообраќајна несреќа кога автобус со кој управувал „Ласта“ излетал од патот. Во незгодата шест лица биле прегледани и со возило на Итна медицинска помош се пренесени во центарот Угрентни. На социјалните мрежи се појави првото видео од местото на настанот

Фотографии од несреќата во Лазаревац – Автобусот тарабата ја срамнил со земја, па завршил во канал на метар од куќа

Фотографии од несреќата во Лазаревац – Автобусот тарабата ја срамнил со земја, па завршил во канал на метар од куќа

На територијата на општина Лазаревац, околу 6 часот и 30 минути утринава, на патот Аранѓеловац се случи сообраќајна несреќа кога автобус со кој управувал „Ласта“ излетал од патот. Во незгодата шест лица биле прегледани и со возило на Итна медицинска помош се пренесени во Угрентен центар. Според информациите на Танјуг, бројот на повредени е осум, од

АВТОБУС ИЗЛЕТАЛ ОД ПАТОТ! Се зголемува бројот на повредени во Лазаревац

АВТОБУС ИЗЛЕТАЛ ОД ПАТОТ! Се зголемува бројот на повредени во Лазаревац

Осум лица се повредени кога автобус излетал од патот на територијата на општина Лазаревац, соопштија за Танјуг од здравствената станица Рудовци. Како што се наведува, шест лица се тешко повредени и пренесени во Ургентниот центар во Белград, а две лица се полесно повредени. Сообраќајната несреќа се случила околу 6 часот и 30 минути, на патот Аранѓеловачки

Први снимки од несреќата кај Лазаревац во која автобус излета од патот: Шест лица превезени во Ургентен центар

Први снимки од несреќата кај Лазаревац во која автобус излета од патот: Шест лица превезени во Ургентен центар

На територијата на општина Лазаревац околу 6 часот и 30 минути утринава на патот Аранѓеловачки кај Мали Црљан се случила сообраќајна несреќа кога автобус на превозникот „Ласта“ излетал од патот. Во незгодата шест лица биле прегледани и со возило на Итна медицинска помош се пренесени во центарот Угрентни. На социјалните мрежи се појави првото видео

Осум лица се повредени кога автобус излетал од патот во општина Лазаревац

Осум лица се повредени кога автобус излетал од патот во општина Лазаревац

На територијата на општина Лазаревац, околу 6 часот и 30 минути утринава, на патот Аранѓеловац се случи сообраќајна несреќа кога автобус со кој управувал „Ласта“ излетал од патот. Според информациите на Танјуг, бројот на повредени е осум, од кои шест лица се тешко повредени и пренесени во Ургентниот центар во Белград, а две лица се здобиле со полесни

Осум лица се повредени кога автобус излетал од патот во општина Лазаревац

Осум лица се повредени кога автобус излетал од патот во општина Лазаревац

Осум лица се повредени кога автобусот на Ласта излетал од патот на територијата на општина Лазаревац, соопштија за Танјуг во здравствената станица Рудовци. Како што се наведува, шест лица се тешко повредени и пренесени во Ургентниот центар во Белград, а две лица се полесно повредени. Несреќата се случила околу 6 часот и 30 минути на патот Аранѓеловац

Осум лица се повредени кога автобус излетал од патот во општина Лазаревац

Осум лица се повредени кога автобус излетал од патот во општина Лазаревац

Осум лица се повредени кога автобусот на Ласта излетал од патот на територијата на општина Лазаревац, соопштија за Танјуг во здравствената станица Рудовци. Како што се наведува, шест лица се тешко повредени и пренесени во Ургентниот центар во Белград, а две лица се полесно повредени. Несреќата се случила околу 6 часот и 30 минути на патот Аранѓеловац