притисни ентер »

Повеќе модели на Citroen мораат дополнително на сервис
Повеќе модели на Citroen мораат дополнително на сервис

Повеќе модели на Citroen мораат дополнително на сервис

Вакви модели се со потекло од Франција и од Словачка, а продадени и на пазарите во Бугарија, Данска, Естонија, Финска, Франција, Грција, Хрватска, Ирска, Малта, Полска, Португалија, Шведска, Словенија и Словачка. Повеќе модели на Citroen ќе треба да одат на дополнителн аконтрола во сервис откако е пронајден проблем. Се работи за вакумската пумпа што