притисни ентер »

Без струја делови од општините Центар и Карпош
Без струја делови од општините Центар и Карпош

Без струја делови од општините Центар и Карпош

Регионалниот центар за управување со кризи на Град Скопје, по добиеното известување од ЕВН, информира дека, поради технички зафати во електро дистрибутивната мрежа, денеска без струја ќе бидат делови од општините Центар и Карпош – од 08:00 до 14:30 часот, без електрична енергија ќе останат дел од булеварот Партизански одреди, од раскрсница со улицата

Без струја делови од Центар и Карпош

Без струја делови од Центар и Карпош

Без електрична енергија денеска ќе останат делови од скопските општини Карпош и Центар, информираат од Регионалниот центар за управување со кризи на Град Скопје. Како што појаснуваат, добиено е известување од „ЕВН“, поради технички зафати во електродистрибутивната мрежа, од девет до 11 часот, без електрична енергија ќе останат корисниците околу „Стоп

Делови од Центар и Карпош утрово без струја

Делови од Центар и Карпош утрово без струја

Без електрична енергија денеска ќе останат делови од скопските општини Карпош и Центар, информираат од Регионалниот центар за управување со кризи на Град Скопје. Како што појаснуваат, добиено е известување од „ЕВН“, поради технички зафати во електродистрибутивната мрежа, од девет до 11 часот, без електрична енергија ќе останат корисниците околу „Стоп

Без струја делови од Центар и Карпош

Без струја делови од Центар и Карпош

Без електрична енергија денеска ќе останат делови од скопските општини Карпош и Центар, информираат од Регионалниот центар за управување со кризи на Град Скопје. Како што појаснуваат, добиено е известување од „ЕВН“, поради технички зафати во електродистрибутивната мрежа, од девет до 11 часот, без електрична енергија ќе останат корисниците околу „Стоп

Без струја делови од Центар и Карпош

Без струја делови од Центар и Карпош

Без електрична енергија денеска ќе останат делови од скопските општини Карпош и Центар, информираат од Регионалниот центар за управување со кризи на Град Скопје. Како што појаснуваат, добиено е известување од „ЕВН“, поради технички зафати во електродистрибутивната мрежа, од девет до 11 часот, без електрична енергија ќе останат корисниците околу „Стоп

Без струја делови од општините Центар и Карпош

Без струја делови од општините Центар и Карпош

Регионалниот центар за управување со кризи на Град Скопје, по добиеното известување од ЕВН, информира дека, поради технички зафати во електро дистрибутивната мрежа, денеска без струја ќе бидат делови од општините Центар и Карпош – од 08:00 до 14:30 часот, без електрична енергија ќе останат дел од булеварот Партизански одреди, од раскрсница со улицата

Делови од две скопски општини денеска ќе останат без струја

Делови од две скопски општини денеска ќе останат без струја

Без електрична енергија денеска ќе останат делови од скопските општини Карпош и Центар, информираат од Регионалниот центар за управување со кризи на Град Скопје. Како што појаснуваат, добиено е известување од „ЕВН“, поради технички зафати во електродистрибутивната мрежа, од девет до 11 часот, без електрична енергија ќе останат корисниците околу „Стоп

Без струја делови од Центар и Карпош

Без струја делови од Центар и Карпош

Без електрична енергија денеска ќе останат делови од скопските општини Карпош и Центар, информираат од Регионалниот центар за управување со кризи на Град Скопје. Како што појаснуваат, добиено е известување од „ЕВН“, поради технички зафати во електродистрибутивната мрежа, од девет до 11 часот, без електрична енергија ќе останат корисниците околу „Стоп

Без струја делови од општините Центар и Карпош

Без струја делови од општините Центар и Карпош

Регионалниот центар за управување со кризи на Град Скопје, по добиеното известување од ЕВН, информира дека, поради технички зафати во електро дистрибутивната мрежа, денеска без струја ќе бидат делови од општините Центар и Карпош – од 08:00 до 14:30 часот, без електрична енергија ќе останат дел од булеварот Партизански одреди, од раскрсница со улицата

Без струја делови од општините Центар и Карпош

Без струја делови од општините Центар и Карпош

Регионалниот центар за управување со кризи на Град Скопје, по добиеното известување од ЕВН, информира дека, поради технички зафати во електро дистрибутивната мрежа, денеска без струја ќе бидат делови од општините Центар и Карпош – од 08:00 до 14:30 часот, без електрична енергија ќе останат дел од булеварот Партизански одреди, од раскрсница со улицата