притисни ентер »

„Да го поздравиш и да ми го бациш“ на репертоар во МКЦ
„Да го поздравиш и да ми го бациш“ на репертоар во МКЦ

„Да го поздравиш и да ми го бациш“ на репертоар во МКЦ

Театарската претстава „Да го поздравиш и да ми го бациш“, во продукција на здружението АРТОПИЈА, се враќа на репертоар во МКЦ со две изведби: вторник (26.03.2019) во 21 часот, во Џебно кино и среда (27.03.2019) во 21 часот во Џебно кино. ,,Да го поздравиш и да ми го бациш” е документарна претстава, авторско дело на четворица актери и еден режисер.

„Да го поздравиш и да ми го бациш“ повторно во МКЦ

„Да го поздравиш и да ми го бациш“ повторно во МКЦ

„Да го поздравиш и да ми го бациш“, во продукција на здружението АРТОПИЈА, се враќа на репертоар во МКЦ со две изведби, во вторник и среда, со почеток од 21 часот во Џебно кино. Да го поздравиш и да ми го бациш е документарна претстава, авторско дело на четворица актери и еден режисер. Ја раскажува приказната за растењето, за соништата за себеостварувањето

„Да го поздравиш и да ми го бациш“ на репертоар во МКЦ

„Да го поздравиш и да ми го бациш“ на репертоар во МКЦ

Театарската претстава „Да го поздравиш и да ми го бациш“, во продукција на здружението АРТОПИЈА, се враќа на репертоар во МКЦ со две изведби: вторник (26.03.2019) во 21 часот, во Џебно кино и среда (27.03.2019) во 21 часот во Џебно кино. ,,Да го поздравиш и да ми го бациш” е документарна претстава, авторско дело на четворица актери и еден режисер.

„Да го поздравиш и да ми го бациш“ на репертоар во МКЦ

„Да го поздравиш и да ми го бациш“ на репертоар во МКЦ

Театарската претстава „Да го поздравиш и да ми го бациш“, во продукција на здружението АРТОПИЈА, се враќа на репертоар во МКЦ со две изведби: вторник (26.03.2019) во 21 часот, во Џебно кино и среда (27.03.2019) во 21 часот во Џебно кино. ,,Да го поздравиш и да ми го бациш” е документарна претстава, авторско дело на четворица актери и еден режисер.

„Да го поздравиш и да ми го бациш“ на репертоар во МКЦ

„Да го поздравиш и да ми го бациш“ на репертоар во МКЦ

Театарската претстава „Да го поздравиш и да ми го бациш“, во продукција на здружението АРТОПИЈА, се враќа на репертоар во МКЦ со две изведби: вторник (26.03.2019) во 21 часот, во Џебно кино и среда (27.03.2019) во 21 часот во Џебно кино. ,,Да го поздравиш и да ми го бациш” е документарна претстава, авторско дело на четворица актери и еден режисер.

„Да го поздравиш и да ми го бациш“ на репертоар во МКЦ

„Да го поздравиш и да ми го бациш“ на репертоар во МКЦ

Театарската претстава „Да го поздравиш и да ми го бациш“, во продукција на здружението АРТОПИЈА, се враќа на репертоар во МКЦ со две изведби: вторник (26.03.2019) во 21 часот, во Џебно кино и среда (27.03.2019) во 21 часот во Џебно кино. ,,Да го поздравиш и да ми го бациш” е документарна претстава, авторско дело на четворица актери и еден режисер.

„Да го поздравиш и да ми го бациш“ утре и задутре во МКЦ

„Да го поздравиш и да ми го бациш“ утре и задутре во МКЦ

Театарската претстава „Да го поздравиш и да ми го бациш“, во продукција на здружението Артопија, утре и задутре ќе се изведе во МКЦ. И двете изведби почнуваат во 21 часот. „Да го поздравиш и да ми го бациш“ е документарна претстава, авторско дело на четворица актери и еден режисер. Ја раскажува приказната за растењето, за соништата за себеостварувањето

„Да го поздравиш и да ми го бациш“ утре и задутре во МКЦ

„Да го поздравиш и да ми го бациш“ утре и задутре во МКЦ

Документарната претстава „Да го поздравиш и да ми го бациш“ утре и задутре ќе има две изведби во МКЦ. Станува збор за документарна претстава, авторско дело на четворица актери и еден режисер. Ја раскажува приказната за растењето, за соништата за себеостварувањето и за соочувањето со општествените механизми на функционирање. -Каков треба да биде тетатарот

„Да го поздравиш и да ми го бациш“ на репертоар во МКЦ

„Да го поздравиш и да ми го бациш“ на репертоар во МКЦ

Театарската претстава „Да го поздравиш и да ми го бациш“, во продукција на здружението „Артопија“ се враќа на репертоар во МКЦ со две изведби: вторник (26.03.2019) во 21 часот, во Џебно кино и среда (27.03.2019) во 21 часот во Џебно кино. ,,Да го поздравиш и да ми го бациш” е документарна претстава, авторско дело на четворица актери и еден режисер

Две изведби на „Да го поздравиш и да ми го бациш“ во МКЦ

Две изведби на „Да го поздравиш и да ми го бациш“ во МКЦ

Да го поздравиш и да ми го бациш со две нови изведби на 26 и 27 март во МКЦ. Станува збор за документарна претстава, авторско дело на четворица актери и еден режисер. Ја раскажува приказната за растењето, за соништата за себеостварувањето и за соочувањето со општествените механизми на функционирање. Темите што се отвораат во претставата (уметноста