притисни ентер »

ОБСЕ и ЕУ три години ќе мониторираат случаи на организиран криминал и висока корупција
ОБСЕ и ЕУ три години ќе мониторираат случаи на организиран криминал и висока корупција

ОБСЕ и ЕУ три години ќе мониторираат случаи на организиран криминал и висока корупција

ОБСЕ и ЕУ денеска го одбележаа почетокот на заедничкиот проект за мониторинг на судски процеси во областа на организираниот криминал и корупција, чија цел е подобрување на спроведување на правдата и намалување на корупцијата и организираниот криминал, што е неопходно за исполнување на критериумите за пристапување во ЕУ. Набљудувањето на судските процеси

Судските процеси за организиран криминал и корупција под будно око на ОБСЕ и ЕУ

Судските процеси за организиран криминал и корупција под будно око на ОБСЕ и ЕУ

Мисијата на ОБСЕ и ЕУ во земјава започнуваат регионален проект за мониторинг на судски процеси во областа на организираниот криминал и корупција. -Искрено верувам дека следењето на судењата за случаи на корупција на високо ниво и организиран криминал навистина може да биде еден од начините за постигнување позитивни резултати. Ќе ја зголеми одговорноста

Судските случаи за криминал и за висока корупција 3 години ќе бидат под будното око на ЕУ

Судските случаи за криминал и за висока корупција 3 години ќе бидат под будното око на ЕУ

ОБСЕ и ЕУ денеска го одбележаа почетокот на заедничкиот проект за мониторинг на судски процеси во областа на организираниот криминал и корупција, чија цел е подобрување на спроведување на правдата и намалување на корупцијата и организираниот криминал, што е неопходно за исполнување на критериумите за пристапување во ЕУ. Набљудувањето на судските процеси

ОБСЕ и ЕУ три години ќе мониторираат случаи на организиран криминал и висока корупција

ОБСЕ и ЕУ три години ќе мониторираат случаи на организиран криминал и висока корупција

ОБСЕ и ЕУ денеска го одбележаа почетокот на заедничкиот проект за мониторинг на судски процеси во областа на организираниот криминал и корупција, чија цел е подобрување на спроведување на правдата и намалување на корупцијата и организираниот криминал, што е неопходно за исполнување на критериумите за пристапување во ЕУ. Набљудувањето на судските процеси

Судските случаи за криминал и за висока корупција 3 години ќе ги набљудува ЕУ

Судските случаи за криминал и за висока корупција 3 години ќе ги набљудува ЕУ

ОБСЕ и ЕУ денеска го одбележаа почетокот на заедничкиот проект за мониторинг на судски процеси во областа на организираниот криминал и корупција, чија цел е подобрување на спроведување на правдата и намалување на корупцијата и организираниот криминал, што е неопходно за исполнување на критериумите за пристапување во ЕУ. Набљудувањето на судските процеси

ОБСЕ и ЕУ наредните две и пол години ќе ги надгледуваат случаите на организиран криминал и висока корупција

ОБСЕ и ЕУ наредните две и пол години ќе ги надгледуваат случаите на организиран криминал и висока корупција

ОБСЕ и ЕУ денеска го означија стартот на заедничкиот проект за мониторинг на судски процеси во областа на организираниот криминал и корупцијата, чија цел е подобрување на спроведување на правдата и намалување на корупцијата и организираниот криминал, што е неопходно за исполнување на критериумите за пристапување во ЕУ. Набљудувањето на судските процеси

ОБСЕ и ЕУ три години ќе мониторираат случаи на организиран криминал и висока корупција

ОБСЕ и ЕУ три години ќе мониторираат случаи на организиран криминал и висока корупција

ОБСЕ и ЕУ денеска го одбележаа почетокот на заедничкиот проект за мониторинг на судски процеси во областа на организираниот криминал и корупција, чија цел е подобрување на спроведување на правдата и намалување на корупцијата и организираниот криминал, што е неопходно за исполнување на критериумите за пристапување во ЕУ. Набљудувањето на судските процеси