притисни ентер »

Апелција ги укина пресудите за екс функционерите на ДУИ осудени за уништување на изборен материјал на локалните 2013 година
Апелција ги укина пресудите за екс функционерите на ДУИ осудени за уништување на изборен материјал на локалните 2013 година

Апелција ги укина пресудите за екс функционерите на ДУИ осудени за уништување на изборен материјал на локалните 2013 година

Апелацискиот суд Скопје ги уважи жалбите на обвинетите Исмет Гури и Ејуп Алими и ја укина првостепената пресуда во случајот „Титаник 3 за злоупотреби на локалните избори во Чаир во 2013 година. -По одржана седница на ден 12.7.2021 година, донесе решение со кое ги уважи жалбите на обвинетите И.Г. од С. и Е.А. од С., изјавени преку нивните бранители,

Апелација ја укина првостепената пресуда за „Титаник 3“

Апелација ја укина првостепената пресуда за „Титаник 3“

Апелацискиот суд Скопје постапувајќи по кривичниот предмет во јавноста познат како „Титаник 3“, ги уважи жалбите на обвинетите Исмет Гури и Ејуп Алими, и ја укина првостепената пресуда. – По одржана седница на ден 12.07.2021 година, донесе решение со кое ги уважи жалбите на обвинетите И.Г. од С. и Е.А. од С., изјавени преку нивните бранители, со што

Апелација ја укина првостепената пресуда за „Титаник 3″

Апелација ја укина првостепената пресуда за „Титаник 3″

Апелацискиот суд Скопје ги уважи жалбите на обвинетите Исмет Гури и Ејуп Алими и ја укина првостепената пресуда, постапувајќи по кривичниот предмет „Титаник 3″. – По одржана седница на 12 јули, донесено е решение кое ги уважи жалбите на обвинетите И.Г. од С. и Е.А. од С., изјавени преку нивните бранители, со што ја укина првостепената пресуда и предметот

Апелација ја укина првостепената пресуда за „Титаник 3“

Апелација ја укина првостепената пресуда за „Титаник 3“

Апелацискиот суд Скопје постапувајќи по кривичниот предмет во јавноста познат како „Титаник 3“, ги уважи жалбите на обвинетите Исмет Гури и Ејуп Алими, и ја укина првостепената пресуда. – По одржана седница на ден 12.07.2021 година, донесе решение со кое ги уважи жалбите на обвинетите И.Г. од С. и Е.А. од С., изјавени преку нивните бранители, со што

Судењето за „Титаник 3“ се враќа на почеток, укинати 3 и пол годишните затворски казни за Гури и Алими

Судењето за „Титаник 3“ се враќа на почеток, укинати 3 и пол годишните затворски казни за Гури и Алими

Апелацискиот суд Скопје постапувајќи по кривичниот предмет во јавноста познат како „Титаник 3“, ги уважи жалбите на обвинетите Исмет Гури и Ејуп Алими, и ја укина првостепената пресуда. Апелацискиот суд Скопје постапувајќи по кривичниот предмет во јавноста познат како „Титаник 3“, ги уважи жалбите на обвинетите Исмет Гури и Ејуп Алими, и ја укина првостепената

Апелација ја укина пресудата за Ејуп Алими и Исмет Гури во предметот „Титаник 3“

Апелација ја укина пресудата за Ејуп Алими и Исмет Гури во предметот „Титаник 3“

Апелацискиот суд Скопје постапувајќи по кривичниот предмет во јавноста познат како „Титаник 3“, ги уважи жалбите на обвинетите Исмет Гури и Ејуп Алими, и ја укина првостепената пресуда. – По одржана седница на ден 12.07.2021 година, донесе решение со кое ги уважи жалбите на обвинетите И.Г. од С. и Е.А. од С., изјавени преку нивните бранители, со што

Апелација ја укина првостепената пресуда за „Титаник 3“

Апелација ја укина првостепената пресуда за „Титаник 3“

Апелацискиот суд Скопје постапувајќи по кривичниот предмет во јавноста познат како „Титаник 3“, ги уважи жалбите на обвинетите Исмет Гури и Ејуп Алими, и ја укина првостепената пресуда. – По одржана седница на ден 12.07.2021 година, донесе решение со кое ги уважи жалбите на обвинетите И.Г. од С. и Е.А. од С., изјавени преку нивните бранители, со што

Апелацискиот суд ја укина пресудата за „Титаник 3“

Апелацискиот суд ја укина пресудата за „Титаник 3“

Апелацискиот суд Скопје постапувајќи по кривичниот предмет во јавноста познат како „Титаник 3“, ги уважи жалбите на обвинетите Исмет Гури и Ејуп Алими, и ја укина првостепената пресуда. – По одржана седница на ден 12.07.2021 година, донесе решение со кое ги уважи жалбите на обвинетите И.Г. од С. и Е.А. од С., изјавени преку нивните бранители, со што

Апелација ја укина пресудата за случајот „Титаник 3“

Апелација ја укина пресудата за случајот „Титаник 3“

Апелацискиот суд Скопје постапувајќи по кривичниот предмет во јавноста познат како „Титаник 3“, ги уважи жалбите на обвинетите Исмет Гури и Ејуп Алими и ја укина првостепената пресуда. “По одржана седница на ден 12.07.2021 година, донесе решение со кое ги уважи жалбите на обвинетите И.Г. од С. и Е.А. од С., изјавени преку нивните бранители, со што

Апелација ја укина првостепената пресуда за „Титаник 3"

Апелација ја укина првостепената пресуда за „Титаник 3"

– По одржана седница на ден 12.07.2021 година, донесе решение со кое ги уважи жалбите на обвинетите И.Г. од С. и Е.А. од С., изјавени преку нивните бранители, со што ја укина првостепената пресуда и предметот го врати пред Основниот кривичен суд Скопје на повторно постапување и одлучување, стои во денешното соопштение од Апелацискиот суд Скопје. Исмет