притисни ентер »

Милошоски: Чачорова Илиевска да си поднесе оставка бидејќи не ги почитува законските одредби
Милошоски: Чачорова Илиевска да си поднесе оставка бидејќи не ги почитува законските одредби

Милошоски: Чачорова Илиевска да си поднесе оставка бидејќи не ги почитува законските одредби

На денешната седница на Комисијата за политички систем и односи меѓу заедниците пратеникот од ВМРО-ДПМНЕ Антонио Милошоски истакна дека структурата на извештајот за работата на ДКСК за 2023 година е солидно направен и ги опфаќа сите надлежности на комисијата но апелираше дека не постапувањето на Републичкиот судски совет е тотално разочарување и како

Милошоски: Чачорова Илиевска да си поднесе оставка бидејќи не ги почитува законските одредби

Милошоски: Чачорова Илиевска да си поднесе оставка бидејќи не ги почитува законските одредби

На денешната седница на Комисијата за политички систем и односи меѓу заедниците пратеникот од ВМРО-ДПМНЕ Антонио Милошоски истакна дека структурата на извештајот за работата на ДКСК за 2023 година е солидно направен и ги опфаќа сите надлежности на комисијата но апелираше дека не постапувањето на Републичкиот судски совет е тотално разочарување и како

Милошоски: Во извештајот на ДКСК за 2023 година разочарувачки е не постапувањето на Републичкиот судски совет, а Чачорова Илиевска треба да си поднесе оставка

Милошоски: Во извештајот на ДКСК за 2023 година разочарувачки е не постапувањето на Републичкиот судски совет, а Чачорова Илиевска треба да си поднесе оставка

На денешната седница на Комисијата за политички систем и односи меѓу заедниците пратеникот од ВМРО-ДПМНЕ Антонио Милошоски истакна дека структурата на извештајот за работата на ДКСК за 2023 година е солидно направен и ги опфаќа сите надлежности на комисијата но апелираше дека не постапувањето на Републичкиот судски совет е тотално разочарување и како

Милошоски: Во извештајот на ДКСК за 2023 година разочарувачки е не постапувањето на Републичкиот судски совет, а Чачорова Илиевска треба да си поднесе оставка

Милошоски: Во извештајот на ДКСК за 2023 година разочарувачки е не постапувањето на Републичкиот судски совет, а Чачорова Илиевска треба да си поднесе оставка

На денешната седница на Комисијата за политички систем и односи меѓу заедниците пратеникот од ВМРО-ДПМНЕ Антонио Милошоски истакна дека структурата на извештајот за работата на ДКСК за 2023 година е солидно направен и ги опфаќа сите надлежности на комисијата но апелираше дека не постапувањето на Републичкиот судски совет е тотално разочарување и како

Милошоски: Во извештајот на ДКСК за 2023 година разочарувачки е не постапувањето на Републичкиот судски совет а Чачорова Илиевска треба да си поднесе оставка за да има брза и ефикасна реформа во судскиот систем

Милошоски: Во извештајот на ДКСК за 2023 година разочарувачки е не постапувањето на Републичкиот судски совет а Чачорова Илиевска треба да си поднесе оставка за да има брза и ефикасна реформа во судскиот систем

На денешната седница на Комисијата за политички систем и односи меѓу заедниците пратеникот од ВМРО-ДПМНЕ Антонио Милошоски истакна дека структурата на извештајот за работата на ДКСК за 2023 година е солидно направен и ги опфаќа сите надлежности на комисијата но апелираше дека не постапувањето на Републичкиот судски совет е тотално разочарување и како

Милошоски: Чачорова Илиевска да си поднесе оставка бидејќи не ги почитува законските одредби

Милошоски: Чачорова Илиевска да си поднесе оставка бидејќи не ги почитува законските одредби

На денешната седница на Комисијата за политички систем и односи меѓу заедниците пратеникот од ВМРО-ДПМНЕ Антонио Милошоски истакна дека структурата на извештајот за работата на ДКСК за 2023 година е солидно направен и ги опфаќа сите надлежности на комисијата но апелираше дека не постапувањето на Републичкиот судски совет е тотално разочарување и како

Милошоски: Чачорова Илиевска да си поднесе оставка бидејќи не ги почитува законските одредби

Милошоски: Чачорова Илиевска да си поднесе оставка бидејќи не ги почитува законските одредби

На денешната седница на Комисијата за политички систем и односи меѓу заедниците пратеникот од ВМРО-ДПМНЕ Антонио Милошоски истакна дека структурата на извештајот за работата на ДКСК за 2023 година е солидно направен и ги опфаќа сите надлежности на комисијата но апелираше дека не постапувањето на Републичкиот судски совет е тотално разочарување и како