притисни ентер »

Се возело и со 213 километри на час, 297 возачи казнети за брзо возење на територијата на државата
Се возело и со 213 километри на час, 297 возачи казнети за брзо возење на територијата на државата

Се возело и со 213 километри на час, 297 возачи казнети за брзо возење на територијата на државата

Во текот на вчерашниот ден Министерството за внатрешни работи спроведе зајакната акциска контрола на територијата на Република Северна Македонија за санкционирање возила кои се движат со брзина поголема од дозволената, при што се санкционирани 297 возачи. Според информации од МВР, забележан е возач со брзина од 213 километри на час. Полицијата соопшти

Санкционирани 297 возачи поради брзо возење

Санкционирани 297 возачи поради брзо возење

Министерството за внатрешни работи соопшти дека вчера спровело зајакната акциска контрола на територијата на Република Северна Македонија за санкционирање возила кои се движат со брзина поголема од дозволената, при што санкционирани се 297 возачи. Од нив, како што се посочува, 21 возило се движело со брзина над 50 километри на час повеќе од дозволеното,

297 санкции за брзо возење на територија на цела држава

297 санкции за брзо возење на територија на цела држава

Во текот на вчерашниот ден (27.07.2021) Министерството за внатрешни работи спроведе зајакната акциска контрола на територијата на Република Македонија за санкционирање на возила кои се движат со брзина поголема од дозволената, при што санкционирани се 297 возачи. Од нив, 21 возило се движело со брзина над 50 километри на час повеќе од дозволеното,

Се возело и со 213 километри на час, 297 возачи казнети за брзо возење на територијата на државата

Се возело и со 213 километри на час, 297 возачи казнети за брзо возење на територијата на државата

Во текот на вчерашниот ден Министерството за внатрешни работи спроведе зајакната акциска контрола на територијата на Република Северна Македонија за санкционирање на возила кои се движат со брзина поголема од дозволената, при што се санкционирани 297 возачи. Според информации од МВР забележан е возач со брзина од 213 километри на час. Полицијата соопшти

Санкционирани 297 возачи поради брзо возење

Санкционирани 297 возачи поради брзо возење

Министерството за внатрешни работи соопшти дека вчера спровело зајакната акциска контрола на територијата на Република Северна Македонија за санкционирање возила кои се движат со брзина поголема од дозволената, при што санкционирани се 297 возачи. Од нив, како што се посочува, 21 возило се движело со брзина над 50 километри на час повеќе од дозволеното,

297 казни за брзо возење на територија на цела држава

297 казни за брзо возење на територија на цела држава

Во текот на вчерашниот ден (27.07.2021) Министерството за внатрешни работи спроведе зајакната акциска контрола на територијата на Република Македонија за санкционирање на возила кои се движат со брзина поголема од дозволената, при што санкционирани се 297 возачи. Од нив, 21 возило се движело со брзина над 50 километри на час повеќе од дозволеното,

297 санкции за брзо возење на територија на цела држава

297 санкции за брзо возење на територија на цела држава

Во текот на вчерашниот ден (27.07.2021) Министерството за внатрешни работи спроведе зајакната акциска контрола на територијата на Република Северна Македонија за санкционирање на возила кои се движат со брзина поголема од дозволената, при што санкционирани се 297 возачи. Од нив, 21 возило се движело со брзина над 50 километри на час повеќе од дозволеното,

297 санкции за брзо возење на територија на цела држава

297 санкции за брзо возење на територија на цела држава

Во текот на вчерашниот ден (27.07.2021) Министерството за внатрешни работи спроведе зајакната акциска контрола на територијата на Република Северна Македонија за санкционирање на возила кои се движат со брзина поголема од дозволената, при што санкционирани се 297 возачи. Од нив, 21 возило се движело со брзина над 50 километри на час повеќе од дозволеното,

Се возело и со 213 километри на час, 297 возачи казнети за брзо возење на територијата на државата

Се возело и со 213 километри на час, 297 возачи казнети за брзо возење на територијата на државата

Во текот на вчерашниот ден Министерството за внатрешни работи спроведе зајакната акциска контрола на територијата на Република Северна Македонија за санкционирање на возила кои се движат со брзина поголема од дозволената, при што се санкционирани 297 возачи. Според информации од МВР забележан е возач со брзина од 213 километри на час. Полицијата соопшти