притисни ентер »

Ова е згодната Русинка за која тврдат дека ја уништила кариерата на Штрахе, а еве која е таа всушност
Ова е згодната Русинка за која тврдат дека ја уништила кариерата на Штрахе, а еве која е таа всушност

Ова е згодната Русинка за која тврдат дека ја уништила кариерата на Штрахе, а еве која е таа всушност

За неа тврдат дека е внука на рускиот олигарх која разговарала со Штрахе во вилата на Ибица. Идентитетот на жената која ја глумела внуката на рускиот олигарх во "аферата Ибица" и натаму е мистерија, иако веќе со денови на социјалните мрежи кружи фотографија од атрактивна блондинка за која некои тврдат дека е токму таа "внука". Жената чија фотографија

Ова е згодната Русинка за која тврдат дека ја уништила кариерата на Штрахе, а еве која е таа всушност

Ова е згодната Русинка за која тврдат дека ја уништила кариерата на Штрахе, а еве која е таа всушност

За неа тврдат дека е внука на рускиот олигарх која разговарала со Штрахе во вилата на Ибица. Идентитетот на жената која ја глумела внуката на рускиот олигарх во “аферата Ибица” и натаму е мистерија, иако веќе со денови на социјалните мрежи кружи фотографија од атрактивна блондинка за која некои тврдат дека е токму таа “внука”. Жената чија фотографија

Која е жената која му ја наместила аферата на Штрахе? Внука на руски тајкун?!

Која е жената која му ја наместила аферата на Штрахе? Внука на руски тајкун?!

Жената која му ја наместила аферата на поранешниот австриски вицеканцелар Хајнц Кристијан Штрахе, кога на Ибица и ветувал договори за градење и продажба на удел во весникот " Kronen Zeitung" во замена за финансирање на изборната кампања, се претставила како Алјона Макарова, внука на богат руски тајкун. Германски "Fokus", повикувајќи се на "Spiegel"