притисни ентер »

Орбан постави билборди со Фон дер Лајен и синот на Сорос: Не играјте како што ви свират
Орбан постави билборди со Фон дер Лајен и синот на Сорос: Не играјте како што ви свират

Орбан постави билборди со Фон дер Лајен и синот на Сорос: Не играјте како што ви свират

Во текот на ноќта, на кампањските плакати за европските парламентарни избори следниот јуни се гледа Фон дер Лајен заедно со Алекс Сорос, синот на либералниот милијардер и инвеститор роден во Унгарија, Џорџ Сорос, кој е постојана цел на непријателство од партијата Фидес на Орбан. Слоганот е: „Да не играме како што тие ни свират“. Сорос е Евреин и некои

Орбан постави билборди со Фон дер Лајен и синот на Сорос: Не играјте како што ви свират

Орбан постави билборди со Фон дер Лајен и синот на Сорос: Не играјте како што ви свират

Во текот на ноќта, на кампањските плакати за европските парламентарни избори следниот јуни се гледа Фон дер Лајен заедно со Алекс Сорос, синот на либералниот милијардер и инвеститор роден во Унгарија, Џорџ Сорос, кој е постојана цел на непријателство од партијата Фидес на Орбан. Слоганот е: „Да не играме како што тие ни свират“. Сорос е Евреин и некои

Се појавиле билборди ширум Унгарија, на нив Фон Дер Лајен и синот на Сорос! Брисел бесен поради пораките кои ги напишале

Се појавиле билборди ширум Унгарија, на нив Фон Дер Лајен и синот на Сорос! Брисел бесен поради пораките кои ги напишале

На билбордите се прикажани Фон дер Лајен и Алекс Сорос, син на либералниот милијардер и инвеститор со унгарско потекло Џорџ Сорос, повеќегодишна мета на непријателство на партијата на Орбан, Фидес. Унгарската владејачка партија Фидес постави огромни билборди на кои ја критикува Урсула фон дер Лајен, претседателката на Европската комисија. Нивните медиуми

Орбан постави билборди со Фон дер Лајен и синот на Сорос: Не играјте како што ви свират

Орбан постави билборди со Фон дер Лајен и синот на Сорос: Не играјте како што ви свират

Во текот на ноќта, на кампањските плакати за европските парламентарни избори следниот јуни се гледа Фон дер Лајен заедно со Алекс Сорос, синот на либералниот милијардер и инвеститор роден во Унгарија, Џорџ Сорос, кој е постојана цел на непријателство од партијата Фидес на Орбан. Слоганот е: „Да не играме како што тие ни свират“. Сорос е Евреин и некои

Орбан постави билборди со Фон дер Лајен и синот на Сорос: Не играјте како што ви свират

Орбан постави билборди со Фон дер Лајен и синот на Сорос: Не играјте како што ви свират

Унгарската владејачка партија денеска постави билборди во кои ја критикува претседателката на Европската комисија Урсула фон дер Лајен, што е првпат да ја направи лична мета во кампања слична на онаа против нејзиниот претходник Жан-Клод Јункер. Во текот на ноќта, на кампањските плакати за европските парламентарни избори следниот јуни се гледа Фон дер

Урсула фон дер Лајен на мета на Орбан: билборди низ Унгарија

Урсула фон дер Лајен на мета на Орбан: билборди низ Унгарија

Унгарската владејачка партија Фидес постави големи плакати во кои ја критикува претседателката на Европската комисија, Урсула фон дер Лајен. Слична кампања еднаш беше спроведена против нејзиниот претходник Жан-Клод Јункер, што го налути Брисел во тоа време. Во текот на ноќта беа поставени предизборни плакати за европските парламентарни избори следниот

Орбан постави билборди со Фон дер Лаен и синот на Сорос: „Не танцуваме како што ни свират“

Орбан постави билборди со Фон дер Лаен и синот на Сорос: „Не танцуваме како што ни свират“

Унгарската владејачка партија денеска постави билборди во кои ја критикува претседателката на Европската комисија Урсула фон дер Лаен, со што првпат ја направи лична мета во кампања слична на онаа против нејзиниот претходник Жан-Клод Јункер што го налути Брисел. Во текот на ноќта, на поставените плакати на кампањата за европските парламентарни избори

Орбан сега со билборди ја напаѓа Фон дер Лајен. Таа не е зачудена

Орбан сега со билборди ја напаѓа Фон дер Лајен. Таа не е зачудена

Главниот портпарол на Европската комисија, Ерик Мамер, се чинеше дека ја минимизираше новата кампања на унгарската влада која вклучува билборди на кои е претставена претседателката на комисијата, Урсула фон дер Лајен и претседателот на Фондацијата Отворено општество, Алекс Сорос, со слоганот: „Да не играме на нивната мелодија“. Кампањата ја обнови

Орбан постави билборди со Фон дер Лајен и синот на Сорос: „НЕ ИГРАЈТЕ КАКО ШТО ВИ СВИРАТ ТИЕ“!

Орбан постави билборди со Фон дер Лајен и синот на Сорос: „НЕ ИГРАЈТЕ КАКО ШТО ВИ СВИРАТ ТИЕ“!

EPA-EFE/JULIEN WARNAND Унгарската владејачка партија вчера постави билборди во кои ја критикува претседателката на Европската комисија Урсула Фон дер Лајен, што е првпат да ја направи лична цел во кампања слична на онаа против нејзиниот претходник Жан-Клод Јункер, која го налути Брисел. Во текот на ноќта осамнаа кампањските плакати за европските парламентарни