притисни ентер »

Тој секој месец „прави“ до пет деца
Тој секој месец „прави“ до пет деца

Тој секој месец „прави“ до пет деца

Неговото име е Кели Гордон (27) и тој себеси се нарекува “најпознат донатор на сперма во светот“. Кели живее во ЛА и е татко е на дури 18 деца во САД, а уште четири се на пат. Тие се родени последниве четири години. Неговите квалитети што го прават добар донатор на сперма се: “ Не се дрогира, не пуши, не пие алкохол и кафе и квалитетно се храни“. Кели

Кели Гордон, најголемиот донатор на сперма

Кели Гордон, најголемиот донатор на сперма

Кели Гордон кој има 27 години, самиот се нарекува “најпознат донатор на сперма во светот“. Тој е од Лос Анџелес, татко е на дури 18 деца во САД, а уште четири се на пат. Тие се родени последниве четири години. Неговите квалитети што го прават добар донатор на сперма се: “ Не се дрогира, не пуши, не пие алкохол и кафе и квалитетно се храни“. Кели кој

БИРА ЖЕНИ ОД 18 ДО 42 ГОДИНИ: Секој месец прави од две до пет деца

БИРА ЖЕНИ ОД 18 ДО 42 ГОДИНИ: Секој месец прави од две до пет деца

Кели Гордон кој има 27 години, самиот се нарекува “најпознат донатор на сперма во светот“. Тој е од Лос Анџелес, татко е на дури 18 деца во САД, а уште четири се на пат. Тие се родени последниве четири години. Неговите квалитети што го прават добар донатор на сперма се: “ Не се дрогира, не пуши, не пие алкохол и кафе и квалитетно се храни“. Кели кој