притисни ентер »

Ќе изградиме жими, да не се колнам
Ќе изградиме жими, да не се колнам

Ќе изградиме жими, да не се колнам

Се прашувам дали и во наредната кампања градот Битола ЌЕ ги добие истите ветувања? Сигурно еден дел од ликовите во видеото немаат патувано по оваа делница, а другиот дел имаат сопствени возачи па доколку би патувале сами се сомневам дека ќе успеат да се снајдат со оглед на состојбата, обележаноста и осветлувањето на влезовите во градот Битола (ако

ЌЕ изградиме жими…да не Се колнам

ЌЕ изградиме жими…да не Се колнам

Се прашувам дали и во наредната кампања градот Битола ЌЕ ги добие истите ветувања? Сигурно еден дел од ликовите во видеото немаат патувано по оваа делница, а другиот дел имаат сопствени возачи па доколку би патувале сами се сомневам дека ќе успеат да се снајдат со оглед на состојбата, обележаноста и осветлувањето на влезовите во градот Битола (ако