притисни ентер »

Во дворот на ООУ „Александар Македонски“ поставен полнач за електрични тротинети
Во дворот на ООУ „Александар Македонски“ поставен полнач за електрични тротинети

Во дворот на ООУ „Александар Македонски“ поставен полнач за електрични тротинети

Во Општина Аеродром промовиран првиот полнач за електрични тротинети кој работи на соларна енергија. Општина Аеродром стана првата општина во Македонија во која беше промовиран првиот полнач за електрични тротинети кој работи на соларна енергија, а ќе биде достапен за користење на сите граѓани. Станува збор за проект кој се реализира во рамките на

Во Општина Аеродром промовиран првиот полнач за електрични тротинети кој работи на соларна енергија

Во Општина Аеродром промовиран првиот полнач за електрични тротинети кој работи на соларна енергија

Во Општина Аеродром промовиран првиот полнач за електрични тротинети кој работи на соларна енергија Општина Аеродром стана првата општина во Македонија во која беше промовиран првиот полнач за електрични тротинети кој работи на соларна енергија, а ќе биде достапен за користење на сите граѓани. Станува збор за проект кој се реализира во рамките на проектот

Во Аеродром е поставен првиот соларен полнач за електрични тротинети

Во Аеродром е поставен првиот соларен полнач за електрични тротинети

Во Аеродром е поставен првиот соларен полнач за електрични тротинети А.С. Пред 2 минути Општина Аеродром Општина Аеродром е првата општина во Македонија во која во која е поставен полнач за електрични тротинети кој работи на соларна енергија, а ќе биде достапен за користење на сите граѓани. Станува збор за проект кој се реализира во рамките на проектот

ПРВИОТ ПОЛНАЧ ЗА ТРОТИНЕТИ Е ВО АЕРОДРОМ Ќе се користи бесплатно

ПРВИОТ ПОЛНАЧ ЗА ТРОТИНЕТИ Е ВО АЕРОДРОМ Ќе се користи бесплатно

Општина Аеродром стана првата општина во Македонија во која беше промовиран првиот полнач за електрични тротинети кој работи на соларна енергија, а ќе биде достапен за користење на сите граѓани. Станува збор за проект кој се реализира во рамките на проектот на Центарот за климатски промени, „Патоказ до вашата еко-паметна општина“, финансиран од амбасадата

Во Општина Аеродром промовиран првиот полнач за електрични тротинети кој работи на соларна енергија

Во Општина Аеродром промовиран првиот полнач за електрични тротинети кој работи на соларна енергија

Во Општина Аеродром промовиран првиот полнач за електрични тротинети кој работи на соларна енергија. Општина Аеродром стана првата општина во Македонија во која беше промовиран првиот полнач за електрични тротинети кој работи на соларна енергија, а ќе биде достапен за користење на сите граѓани. Станува збор за проект кој се реализира во рамките на