притисни ентер »

Пакомак ја додели наградата за НАЈ ЕКО градоначалник
Пакомак ја додели наградата за НАЈ ЕКО градоначалник

Пакомак ја додели наградата за НАЈ ЕКО градоначалник

Придонесот кон екологијата и чистата околина обично се наградува со поздраво и подобро место за живеење, но понекогаш тоа може да донесе и многу повеќе. Градоначалникот на Општина Кавадарци, Митко Јанчев, го освои второто место во конкурсот за НАЈ ЕКО градоначалник за 2018 година, а Пакомак и Шпаркасе Банка Македонија ја наградија неговата општина

Митко Јанчев – најеко градоначалник

Митко Јанчев – најеко градоначалник

На градоначалникот Митко Јанчев наградата му ја доделија Глигор Бишев Генерален извршен директор на Шпаркасе Банка Македонија, и менаџерот за грижа на корисници од Пакомак, Ико Брдароски. Придонесот кон екологијата и чистата околина обично се наградува со поздраво и подобро место за живеење, но понекогаш тоа може да донесе и многу повеќе. Градоначалникот

Пакомак ја додели наградата за НАЈ ЕКО градоначалник

Пакомак ја додели наградата за НАЈ ЕКО градоначалник

Придонесот кон екологијата и чистата околина обично се наградува со поздраво и подобро место за живеење, но понекогаш тоа може да донесе и многу повеќе. Градоначалникот на Општина Кавадарци, Митко Јанчев, го освои второто место во конкурсот за НАЈ ЕКО градоначалник за 2018 година, а Пакомак и Шпаркасе Банка Македонија ја наградија неговата општина

Пакомак ја додели наградата за НАЈ ЕКО градоначалник

Пакомак ја додели наградата за НАЈ ЕКО градоначалник

Придонесот кон екологијата и чистата околина обично се наградува со поздраво и подобро место за живеење, но понекогаш тоа може да донесе и многу повеќе. Градоначалникот на Општина Кавадарци, Митко Јанчев, го освои второто место во конкурсот за НАЈ ЕКО градоначалник за 2018 година, а Пакомак и Шпаркасе Банка Македонија ја наградија неговата општина

Пакомак ја додели наградата за НАЈ еко градоначалник

Пакомак ја додели наградата за НАЈ еко градоначалник

Придонесот кон екологијата и чистата околина обично се наградува со поздраво и подобро место за живеење, но понекогаш тоа може да донесе и многу повеќе. Градоначалникот на Општина Кавадарци, Митко Јанчев, го освои второто место во конкурсот за Нај еко градоначалник за 2018 година, а Пакомак и Шпаркасе Банка Македонија ја наградија неговата општина

Пакомак ја додели наградата за НАЈ еко градоначалник

Пакомак ја додели наградата за НАЈ еко градоначалник

Придонесот кон екологијата и чистата околина обично се наградува со поздраво и подобро место за живеење, но понекогаш тоа може да донесе и многу повеќе. Градоначалникот на Општина Кавадарци, Митко Јанчев, го освои второто место во конкурсот за Нај еко градоначалник за 2018 година, а Пакомак и Шпаркасе Банка Македонија ја наградија неговата општина

Пакомак ја додели наградата за НАЈ еко градоначалник

Пакомак ја додели наградата за НАЈ еко градоначалник

Придонесот кон екологијата и чистата околина обично се наградува со поздраво и подобро место за живеење, но понекогаш тоа може да донесе и многу повеќе. Градоначалникот на Општина Кавадарци, Митко Јанчев, го освои второто место во конкурсот за Нај еко градоначалник за 2018 година, а Пакомак и Шпаркасе Банка Македонија ја наградија неговата општина

Митко Јанчев – нај еко градоначалник

Митко Јанчев – нај еко градоначалник

На градоначалникот Митко Јанчев наградата му ја доделија Глигор Бишев Генерален извршен директор на Шпаркасе Банка Македонија, и менаџерот за грижа на корисници од Пакомак, Ико Брдароски. Придонесот кон екологијата и чистата околина обично се наградува со поздраво и подобро место за живеење, но понекогаш тоа може да донесе и многу повеќе. Градоначалникот

Пакомак ја додели наградата за НАЈ еко градоначалник

Пакомак ја додели наградата за НАЈ еко градоначалник

Придонесот кон екологијата и чистата околина обично се наградува со поздраво и подобро место за живеење, но понекогаш тоа може да донесе и многу повеќе. Градоначалникот на Општина Кавадарци, Митко Јанчев, го освои второто место во конкурсот за Нај еко градоначалник за 2018 година, а Пакомак и Шпаркасе Банка Македонија ја наградија неговата општина

Пакомак ја додели наградата за НАЈ еко градоначалник

Пакомак ја додели наградата за НАЈ еко градоначалник

Придонесот кон екологијата и чистата околина обично се наградува со поздраво и подобро место за живеење, но понекогаш тоа може да донесе и многу повеќе. Градоначалникот на Општина Кавадарци, Митко Јанчев, го освои второто место во конкурсот за Нај еко градоначалник за 2018 година, а Пакомак и Шпаркасе Банка Македонија ја наградија неговата општина