притисни ентер »

Ефкоски: Вакцината ги намалува симтомите
Ефкоски: Вакцината ги намалува симтомите

Ефкоски: Вакцината ги намалува симтомите

За пандемијата, разликите во симтомите кај вакцинираните и невакцинираните, но и за тоа дали новиот антивирусен лек Молнупиравир ќе помогне во битката со пандемијата со д-р Ефкоски разговараше Сања Трајковска Ставров...