притисни ентер »

Родителите милениумци не ги поттикнуваат децата доволно на игра
Родителите милениумци не ги поттикнуваат децата доволно на игра

Родителите милениумци не ги поттикнуваат децата доволно на игра

Децата на милениумците поминуваат двојно повеќе време играјќи си во затворен простор отколку децата на бумерс родителите. Милениумските родители имаат 73 отсто поголема веројатност дека ќе го планираат времето за игра, за разлика од бумерсите кадешто таа веројатност изнесува само 45 отсто. Новото истражување на Меѓународната асоцијација на производители

Родителите милениумци не ги поттикнуваат децата доволно на игра

Родителите милениумци не ги поттикнуваат децата доволно на игра

Децата на милениумците поминуваат двојно повеќе време играјќи си во затворен простор отколку децата на бумерс родителите. Милениумските родители имаат 73 отсто поголема веројатност дека ќе го планираат времето за игра, за разлика од бумерсите кадешто таа веројатност изнесува само 45 отсто. Новото истражување на Меѓународната асоцијација на производители