притисни ентер »

Што научив за животот додека сите останати се мажеа и женеа?
Што научив за животот додека сите останати се мажеа и женеа?

Што научив за животот додека сите останати се мажеа и женеа?

Што научив за животот додека сите останати се мажеа и женеа? Кога сме млади, сите замислуваме каков ќе ни биде животот во иднина. Се замислуваме себеси во брак и со деца, затоа што тоа нели е природен тек на работите. Но, овие работи кај секого доаѓаат различно. Кај некого порано, кај некого подоцна, кај некои никогаш. Патиштата на животот се чудни

Што научив за животот додека сите останати се мажеа и женеа?

Што научив за животот додека сите останати се мажеа и женеа?

Кога сме млади, сите замислуваме каков ќе ни биде животот во иднина. Се замислуваме себеси во брак и со деца, затоа што тоа нели е природен тек на работите. Но, овие работи кај секого доаѓаат различно. Кај некого порано, кај некого подоцна, кај некои никогаш. Патиштата на животот се чудни и полни со многу кривини и дупки. Јас ја немав среќата да ја

Ида Протугер: Човек знае кога е негова одлука, кога ќе ја стави раката на градите и чувствува дека е ок внатре

Ида Протугер: Човек знае кога е негова одлука, кога ќе ја стави раката на градите и чувствува дека е ок внатре

Психотерапевтот Милтон Фридман вели : “Не можеш да влијаеш на картите кои ти се поделени, но имаш слобода да избереш како ќе играш со нив”. А од вам добро познатата новинарка, Ида Протугер која сега е тренер за личен развој, ќе дознаете како да бидете автори, а не актери во сопствениот живот. Ида во 2015-та година есента се пресели во Виена и сфатила

Ида Протуѓер: Човек знае кога е негова одлука, кога ќе ја стави раката на градите и чувствува дека е ок внатре

Ида Протуѓер: Човек знае кога е негова одлука, кога ќе ја стави раката на градите и чувствува дека е ок внатре

Психотерапевтот Милтон Фридман вели : “Не можеш да влијаеш на картите кои ти се поделени, но имаш слобода да избереш како ќе играш со нив”. А од вам добро познатата новинарка, Ида Протуѓер која сега е тренер за личен развој, ќе дознаете како да бидете автори, а не актери во сопствениот живот. Ида во 2015-та година есента се пресели во Виена и сфатила