притисни ентер »

Како ќе изгледа првиот смартфон на преклоп на Oppo?
Како ќе изгледа првиот смартфон на преклоп на Oppo?

Како ќе изгледа првиот смартфон на преклоп на Oppo?

Компанијата Oppo ќе го претстави својот прв смартфон на преклоп, а сега се објавени и спецификациите за овој модел. Прототипот го видовме уште во 2019 година, а после тоа излегуваа многу гласини за овој модел. Сега официјално се објавени некои спецификации за овој уред. Уредот има главен OLED екран со големина од 7,8 до 8 инчи. Овој панел ќе го произведува