притисни ентер »

РЕДОК ФЕНОМEH: Сакајќи да ги фотографија облаците, ѝ се создаде слика од Исус на небото!
РЕДОК ФЕНОМEH: Сакајќи да ги фотографија облаците, ѝ се создаде слика од Исус на небото!

РЕДОК ФЕНОМEH: Сакајќи да ги фотографија облаците, ѝ се создаде слика од Исус на небото!

ИЗВОР Скопје24 | мај 24, 2019 Една жена од Сан Салвадор ги фотографирала облаците со својот мобилен телефон и била изненадена од она што го видела. Сликата која ја објави на социјалните мрежи минатата недела стана многу популарна поради неговата содржина. Моника Арамајо од Сан Салвадор наводно сакала да го слика со својот телефон сонцето кое што сјае

РЕДОК ФЕНОМEH: Сакајќи да ги фотографија облаците, ѝ се создаде слика од Исус на небото!

РЕДОК ФЕНОМEH: Сакајќи да ги фотографија облаците, ѝ се создаде слика од Исус на небото!

Една жена од Сан Салвадор ги фотографирала облаците со својот мобилен телефон и била изненадена од она што го видела. Сликата која ја објави на социјалните мрежи минатата недела стана многу популарна поради неговата содржина. Моника Арамајо од Сан Салвадор наводно сакала да го слика со својот телефон сонцето кое што сјае зад облаците, а тоа создаде