притисни ентер »

Тинејџер во САД загина од залутан куршум – го погодил во глава додека во соба си играл на својот Ајпад
Тинејџер во САД загина од залутан куршум – го погодил во глава додека во соба си играл на својот Ајпад

Тинејџер во САД загина од залутан куршум – го погодил во глава додека во соба си играл на својот Ајпад

Заскитан куршум во петокот погодил 13-годишно момче во Алабама, додека си играло на својот Ај Пад во детската соба. Како што пренесуваат медиумите, куршумот поминал низ прозорецот и го погодил во главата. Полицијата пристигнала на местото на настанот околу 18:20 часот. Полицајците пронашле многу чаури пред куќата на момчето, па морале да ги користат

Тинејџер во САД загина од залутан куршум – го погодил во глава додека во соба си играл на својот Ајпад

Тинејџер во САД загина од залутан куршум – го погодил во глава додека во соба си играл на својот Ајпад

Заскитан куршум во петокот погодил 13-годишно момче во Алабама, додека си играло на својот Ај Пад во детската соба. Како што пренесуваат медиумите, куршумот поминал низ прозорецот и го погодил во главата. Полицијата пристигнала на местото на настанот околу 18:20 часот. Полицајците пронашле многу чаури пред куќата на момчето, па морале да ги користат

Тинејџер во САД загина од залутан куршум – го погодил во глава додека во соба си играл на својот Ајпад

Тинејџер во САД загина од залутан куршум – го погодил во глава додека во соба си играл на својот Ајпад

Заскитан куршум во петокот погодил 13-годишно момче во Алабама, додека си играло на својот Ај Пад во детската соба. Како што пренесуваат медиумите, куршумот поминал низ прозорецот и го погодил во главата. Полицијата пристигнала на местото на настанот околу 18:20 часот. Полицајците пронашле многу чаури пред куќата на момчето, па морале да ги користат

Тинејџер во САД загина од залутан куршум - го погодил во глава додека во соба си играл на својот Ајпад

Тинејџер во САД загина од залутан куршум - го погодил во глава додека во соба си играл на својот Ајпад

Заскитан куршум во петокот погодил 13-годишно момче во Алабама, додека си играло на својот Ај Пад во детската соба. Како што пренесуваат медиумите, куршумот поминал низ прозорецот и го погодил во главата. Полицијата пристигнала на местото на настанот околу 18:20 часот. Полицајците пронашле многу чаури пред куќата на момчето, па морале да ги користат

Тинејџер во САД загина од залутан куршум – го погодил во глава додека во соба си играл на својот Ајпад

Тинејџер во САД загина од залутан куршум – го погодил во глава додека во соба си играл на својот Ајпад

Заскитан куршум во петокот погодил 13-годишно момче во Алабама, додека си играло на својот Ај Пад во детската соба. Како што пренесуваат медиумите, куршумот поминал низ прозорецот и го погодил во главата. Полицијата пристигнала на местото на настанот околу 18:20 часот. Полицајците пронашле многу чаури пред куќата на момчето, па морале да ги користат

Тинејџер во САД загина од залутан куршум – го погодил во глава додека во соба си играл на својот Ајпад

Тинејџер во САД загина од залутан куршум – го погодил во глава додека во соба си играл на својот Ајпад

Заскитан куршум во петокот погодил 13-годишно момче во Алабама, додека си играло на својот Ај Пад во детската соба. Како што пренесуваат медиумите, куршумот поминал низ прозорецот и го погодил во главата. Полицијата пристигнала на местото на настанот околу 18:20 часот. Полицајците пронашле многу чаури пред куќата на момчето, па морале да ги користат

Тинејџер во САД загина од залутан куршум – го погодил во глава додека во соба си играл на својот Ајпад

Тинејџер во САД загина од залутан куршум – го погодил во глава додека во соба си играл на својот Ајпад

Заскитан куршум во петокот погодил 13-годишно момче во Алабама, додека си играло на својот Ај Пад во детската соба. Како што пренесуваат медиумите, куршумот поминал низ прозорецот и го погодил во главата. Полицијата пристигнала на местото на настанот околу 18:20 часот. Полицајците пронашле многу чаури пред куќата на момчето, па морале да ги користат