притисни ентер »

Полицијата приведе двајца насилници, нападнале маж кај арената „Тоше Проески“
Полицијата приведе двајца насилници, нападнале маж кај арената „Тоше Проески“

Полицијата приведе двајца насилници, нападнале маж кај арената „Тоше Проески“

Полициски службеници од Единицата за насилен криминал при СВР Скопје по преземени мерки и активности, ги лишиле од слобода Ф.В.(25) и А.Ф.(33), двајцата од Скопје. Од МВР денеска соопштија дека тие се сомничат дека на 20.09.2023 во продажен објект кај арената „Тоше Проески“ физички го нападнале вработениот А.В. од Скопје. - Двајцата биле задржани во

Домашен притвор за двајца насилници од Скопје

Домашен притвор за двајца насилници од Скопје

Полициски службеници од Единицата за насилен криминал при СВР Скопје по преземени мерки и активности, на 25 септември ги лишиле од слобода Ф.В.(25) и А.Ф.(33), двајцата од Скопје. Од МВР денеска соопштија дека тие се сомничат дека на 20.09.2023 во продажен објект кај арената „Тоше Проески“ физички го нападнале вработениот А.В. од Скопје. - Двајцата

Приведени насилници, го признале делото, определен им е домашен притвор

Приведени насилници, го признале делото, определен им е домашен притвор

По преземени мерки и активности, полициски службеници од Единицата за насилен криминал при СВР Скопје на 25.09.2023 ги лишиле од слобода Ф.В.(25) и А.Ф.(33), двајцата од Скопје. Тие се сомничат дека на 20.09.2023 во продажен објект кај арената „Тоше Проески“ физички го нападнале вработениот А.В. од Скопје. Двајцата биле задржани во полициска станица

Приведени насилници, го признале делото, определен им е домашен притвор

Приведени насилници, го признале делото, определен им е домашен притвор

По преземени мерки и активности, полициски службеници од Единицата за насилен криминал при СВР Скопје на 25.09.2023 ги лишиле од слобода Ф.В.(25) и А.Ф.(33), двајцата од Скопје. Тие се сомничат дека на 20.09.2023 во продажен објект кај арената „Тоше Проески“ физички го нападнале вработениот А.В. од Скопје. Двајцата биле задржани во полициска станица

ИСТЕПАЛЕ ПРОДАВАЧ ВО АРЕНА „ТОШЕ ПРОЕСКИ“ Приведени насилници, го признале делото

ИСТЕПАЛЕ ПРОДАВАЧ ВО АРЕНА „ТОШЕ ПРОЕСКИ“ Приведени насилници, го признале делото

Полициски службеници од Единицата за насилен криминал при СВР Скопје по преземени мерки и активности, на 25 септември ги лишиле од слобода Ф.В.(25) и А.Ф.(33), двајцата од Скопје. Од МВР денеска соопштија дека тие се сомничат дека на 20.09.2023 во продажен објект кај арената „Тоше Проески“ физички го нападнале вработениот А.В. од Скопје. – Двајцата

Приведени двајца насилници што нападнаа продавач кај Градски

Приведени двајца насилници што нападнаа продавач кај Градски

Полициски службеници од Единицата за насилен криминал при СВР Скопје по преземени мерки и активности, на 25 септември ги лишиле од слобода Ф.В.(25) и А.Ф.(33), двајцата од Скопје. Од МВР денеска соопштија дека тие се сомничат дека на 20.09.2023 во продажен објект кај арената „Тоше Проески“ физички го нападнале вработениот А.В. од Скопје. Двајцата биле

Приведени насилници од Скопје- го признале делото, определен им е домашен притвор

Приведени насилници од Скопје- го признале делото, определен им е домашен притвор

Приведени насилници од Скопје- го признале делото, определен им е домашен притвор По преземени мерки и активности, полициски службеници од Единицата за насилен криминал при СВР Скопје на 25.09.2023 ги лишиле од слобода Ф.В.(25) и А.Ф.(33), двајцата од Скопје. Тие се сомничат дека на 20.09.2023 во продажен објект кај арената „Тоше Проески“ физички го

ПРИВЕДЕНИ НАСИЛНИЦИ, ГО ПРИЗНАЛЕ ДЕЛОТО Определен им е домашен притвор

ПРИВЕДЕНИ НАСИЛНИЦИ, ГО ПРИЗНАЛЕ ДЕЛОТО Определен им е домашен притвор

Полициски службеници од Единицата за насилен криминал при СВР Скопје по преземени мерки и активности, на 25 септември ги лишиле од слобода Ф.В.(25) и А.Ф.(33), двајцата од Скопје. Од МВР денеска соопштија дека тие се сомничат дека на 20.09.2023 во продажен објект кај арената „Тоше Проески“ физички го нападнале вработениот А.В. од Скопје. – Двајцата