притисни ентер »

Опозицијата и власта со меѓусебни барања за оставки
Опозицијата и власта со меѓусебни барања за оставки

Опозицијата и власта со меѓусебни барања за оставки

Embedded video for Опозицијата и власта со меѓусебни барања за оставки СДСМ бара одговорност од опозициските пратеници обвинети за криминали, ВМРО-ДПМНЕ повика на оставка од премерот Заев. По повлекувањето на пратеникот Богоевски опозицијата расветлување на случајот, но наместо тоа велат дека власта  ја впрегна машинеријата да го покаже пратеникот

СДСМ: Повлекувањето на Богоевски висок морален чин, тоа за ВМРО-ДПМНЕ останува непозната категорија

СДСМ: Повлекувањето на Богоевски висок морален чин, тоа за ВМРО-ДПМНЕ останува непозната категорија

Повлекувањето од функцијата пратеник во собранието на Павле Богоевски претставува висок морален чин и чувство на лична одговорност пред граѓаните. Тоа за ВМРО-ДПМНЕ останува непозната категорија, велат од СДСМ. „Оставката на пратеникот Богоевски од морални причини го отвори најзначајното прашање: Дали пратениците од редовите на ВМРО-ДПМНЕ кои се обвинети

ВМРО-ДПМНЕ: За одговорност СДСМ може да говори кога Заев ќе замине од власт

ВМРО-ДПМНЕ: За одговорност СДСМ може да говори кога Заев ќе замине од власт

Скопје, 25 мај 2019 За одговорност СДСМ може да говори кога Зоран Заев ќе си замине од власта. Заев и Богоевски можат да соработуваат само во затвор. Оставката на Павле Богоевски не го покрива фактот дека тој и неговиот ментор се најголеми криминалци. Местото на Заев како и на Богоевски не е во политиката. Нивно место единствено е во некоја казнено

ВМРО-ДПМНЕ: Заев и Богоевски можат да соработуваат само во затвор

ВМРО-ДПМНЕ: Заев и Богоевски можат да соработуваат само во затвор

За одговорност СДСМ може да говори кога Зоран Заев ќе си замине од власта. Заев и Богоевски можат да соработуваат само во затвор, реагира ВМРО-ДПМНЕ на соопштението на СДСМ. “Оставката на Павле Богоевски не го покрива фактот дека тој и неговиот ментор се најголеми криминалци. Местото на Заев како и на Богоевски не е во политиката. Нивно место единствено

Стоилковски: Мафијата во Македонија си доби држава

Стоилковски: Мафијата во Македонија си доби држава

Релевантни меѓународни истражувања и анализи, поткрепени со сведоштва, презентирани неодамна во Виена покажуваат дека мафијата во Македонија си добила држава, изјави денес Наум Стоилковски потпарол на ВМРО-ДПМНЕ. „И повторно наместо одговорност за состојбата тие убедуваат дека информациите од Глобалната иницијатива против организираниот криминал, кои

СДСМ: Повлекувањето на Богоевски висок морален чин, тоа за ВМРО-ДПМНЕ останува непозната категорија

СДСМ: Повлекувањето на Богоевски висок морален чин, тоа за ВМРО-ДПМНЕ останува непозната категорија

Повлекувањето од функцијата пратеник во собранието на Павле Богоевски  претставува висок морален чин и чувство на лична одговорност пред граѓаните. Тоа за ВМРО-ДПМНЕ останува непозната категорија. Оставката на пратеникот Богоевски од морални причини го отвори најзначајното прашање: Дали пратениците од редовите на ВМРО-ДПМНЕ кои се обвинети во судски

СДСМ и ВМРО-ДПМНЕ во кавга за оставката на Богоевски

СДСМ и ВМРО-ДПМНЕ во кавга за оставката на Богоевски

Повлекувањето од функцијата пратеник во собранието на Павле Богоевски претставува висок морален чин и чувство на лична одговорност пред граѓаните. Тоа за ВМРО-ДПМНЕ останува непозната категорија, наведуваат во соопштението СДСМ. “Оставката на пратеникот Богоевски од морални причини го отвори најзначајното прашање: Дали пратениците од редовите на ВМРО-ДПМНЕ

СДСМ: Дали ВМРО-ДПМНЕ ќе ги повика пратениците кои се обвинети за криминали да поднесат оставка

СДСМ: Дали ВМРО-ДПМНЕ ќе ги повика пратениците кои се обвинети за криминали да поднесат оставка

Повлекувањето од функцијата пратеник во собранието на Павле Богоевски  претставува висок морален чин и чувство на лична одговорност пред граѓаните. Тоа за ВМРО-ДПМНЕ останува непозната категорија. Оставката на пратеникот Богоевски од морални причини го отвори најзначајното прашање: Дали пратениците од редовите на ВМРО-ДПМНЕ кои се обвинети во судски

Стоилковски: Државата тоне во хаос, мафијата ја води државата, криминалот цвета, додека претставници на власта блескаат во очите

Стоилковски: Државата тоне во хаос, мафијата ја води државата, криминалот цвета, додека претставници на власта блескаат во очите

Релевантни меѓународни истражувања и анализи, поткрепени со сведоштва, презентирани неодамна во Виена покажуваат дека мафијата во Македонија си добила држава! И повторно наместо одговорност за состојбата тие убедуваат дека информациите од Глобалната иницијатива против организираниот криминал, кои што беа пренесени од светските медиуми, Оливер Спасовски

ВМРО-ДПМНЕ: мафијата во Македонија си добила држава

ВМРО-ДПМНЕ: мафијата во Македонија си добила држава

Релевантни меѓународни истражувања и анализи, поткрепени со сведоштва, презентирани неодамна во Виена покажуваат дека мафијата во Македонија си добила држава! И повторно наместо одговорност за состојбата тие убедуваат дека информациите од Глобалната иницијатива против организираниот криминал, кои што беа пренесени од светските медиуми, Оливер Спасовски