притисни ентер »

Pornhub направи креативни шорцеви кои ќе ве спасат од ерекција
Pornhub направи креативни шорцеви кои ќе ве спасат од ерекција

Pornhub направи креативни шорцеви кои ќе ве спасат од ерекција

Дали ви се случило кога седите на плажа и гледате некоја згодна девојка и не можете да станете од лежалка? Навистина е незгодна ситуација кога седите на плажа и ќе ви дојде ерекција. Сепак, популарниот сајт Pornhub има решение за тоа. Тие создадоа своја линија на шорцеви за бањање кои што имаат за цел да ве спасат и да ја сокријат вашата ерекција.

Pornhub направи креативни шорцеви ко ќе ве спасат од ерекција

Pornhub направи креативни шорцеви ко ќе ве спасат од ерекција

Дали ви се случило кога седите на плажа и гледате некоја згодна девојка и не можете да станете од лежалка? Навистина е незгодна ситуација кога седите на плажа и ќе ви дојде ерекција. Сепак, популарниот сајт Pornhub има решение за тоа. Тие создадоа своја линија на шорцеви за бањање кои што имаат за цел да ве спасат и да ја сокријат вашата ерекција.

Иновативен машки костим за капење од „Порнхаб“ кој ја сокрива возбудата на плажа

Иновативен машки костим за капење од „Порнхаб“ кој ја сокрива возбудата на плажа

Мегапопуларниот веб сајт за возрасни го лансираше својот иновативен производ кој ќе им помогне на мажите да ја сокријат својата возбуда на плажа. Шорцевите имаат специјални внатрешни перничиња, кои помагаат да се маскира ерекцијата.