притисни ентер »

Хокеар за најрасистичкиот испад доби бизарно смешна казна!
Хокеар за најрасистичкиот испад доби бизарно смешна казна!

Хокеар за најрасистичкиот испад доби бизарно смешна казна!

Украинскиот хокеар Андреј Денискин на 26 септември имаше скандалозен расистички испад откако гестикулираше како „лупи банана и ја јаде“ кон црномурестиот американски играч Џалејн Смерек и првично жестоко беше казнет со 13 меча суспензија. Арно ама, Денискин нема да ја олади главата за најрасистичкиот испад, откако Интернационалната хокеарска федерација