притисни ентер »

Лоша вест за љубителите на кафето: Цените ќе продолжат да се зголемуваат поради климатските промени
Лоша вест за љубителите на кафето: Цените ќе продолжат да се зголемуваат поради климатските промени

Лоша вест за љубителите на кафето: Цените ќе продолжат да се зголемуваат поради климатските промени

Цените на кафето за крајните потрошувачи ќе продолжат да се зголемуваат бидејќи климатските промени, нарушувањата во снабдувањето и новите регулативи на ЕУ доведуваат до зголемени трошоци за пржилниците, изјави денеска претседателот на одборот на директори на италијанската компанија „Лаваца“, Џузепе Лаваца. „Цените на кафето нема да паднат, ќе останат

Поради климатските промени, цените на кафето ќе продолжат да се зголемуваат

Поради климатските промени, цените на кафето ќе продолжат да се зголемуваат

Цените на кафето за крајните потрошувачи ќе продолжат да растат бидејќи климатските промени, нарушувањата во снабдувањето и новите регулативи на ЕУ доведуваат до зголемени трошоци за печењата, изјави денеска претседателот на одборот на директори на италијанската компанија „Лаваца“, Џузепе Лаваца. „Цените на кафето нема да паднат, ќе останат многу високи

Поради климатските промени, цените на кафето ќе продолжат да се зголемуваат

Поради климатските промени, цените на кафето ќе продолжат да се зголемуваат

Цените на кафето за крајните потрошувачи ќе продолжат да растат бидејќи климатските промени, нарушувањата во снабдувањето и новите регулативи на ЕУ доведуваат до зголемени трошоци за печењата, изјави денеска претседателот на одборот на директори на италијанската компанија „Лаваца“, Џузепе Лаваца. „Цените на кафето нема да паднат, ќе останат многу високи

Цените на кафето ќе продолжат да растат

Цените на кафето ќе продолжат да растат

Цените на кафето за крајните потрошувачи ќе продолжат да растат бидејќи климатските промени, нарушувањата во снабдувањето и новите регулативи на ЕУ доведуваат до зголемени трошоци за печењето, изјави денеска претседателот на одборот на директори на италијанската компанија „Лаваца“, Џузепе Лаваца. „Цените на кафето нема да паднат, ќе останат многу високи

Поради климатските промени, цените на кафето ќе продолжат да се зголемуваат

Поради климатските промени, цените на кафето ќе продолжат да се зголемуваат

Цените на кафето за крајните потрошувачи ќе продолжат да растат бидејќи климатските промени, нарушувањата во снабдувањето и новите регулативи на ЕУ доведуваат до зголемени трошоци за печењата, изјави денеска претседателот на одборот на директори на италијанската компанија „Лаваца“, Џузепе Лаваца. „Цените на кафето нема да паднат, ќе останат многу високи

Лоша вест: Цените на кафето ќе скокнат!

Лоша вест: Цените на кафето ќе скокнат!

4NEWS 4NEWS Барај Барај Лоша вест: Цените на кафето ќе скокнат! Автор: Деск 4NEWS.MK 10/07/2024 15:20 Цените на кафето за крајните потрошувачи ќе продолжат да се зголемуваат бидејќи климатските промени, нарушувањата во снабдувањето и новите регулативи на ЕУ доведуваат до зголемени трошоци за пржилниците, изјави денеска претседателот на одборот на директори

Поради климатските промени, цените на кафето ќе продолжат да се зголемуваат

Поради климатските промени, цените на кафето ќе продолжат да се зголемуваат

Цените на кафето за крајните потрошувачи ќе продолжат да се зголемуваат бидејќи климатските промени, нарушувањата во снабдувањето и новите регулативи на ЕУ доведуваат до зголемени трошоци за пржилниците, изјави денеска претседателот на одборот на директори на италијанската компанија „Лаваца“, Џузепе Лаваца. „Цените на кафето нема да паднат, ќе останат

Поради климатските промени, цените на кафето ќе продолжат да се зголемуваат

Поради климатските промени, цените на кафето ќе продолжат да се зголемуваат

Цените на кафето за крајните потрошувачи ќе продолжат да се зголемуваат бидејќи климатските промени, нарушувањата во снабдувањето и новите регулативи на ЕУ доведуваат до зголемени трошоци за пржилниците, изјави денеска претседателот на одборот на директори на италијанската компанија „Лаваца“, Џузепе Лаваца. „Цените на кафето нема да паднат, ќе останат

Поради климатските промени цените на кафето ќе продолжат да растат

Поради климатските промени цените на кафето ќе продолжат да растат

Цените на кафето за крајните потрошувачи ќе продолжат да растат бидејќи климатските промени, нарушувањата во снабдувањето и новите регулативи на ЕУ доведуваат до зголемени трошоци за печењата, изјави денеска претседателот на одборот на директори на италијанската компанија „Лавака“, Џузепе Лавака. „Цените на кафето нема да паднат, ќе останат многу високи

Поради климатските промени, цените на кафето ќе продолжат да растат

Поради климатските промени, цените на кафето ќе продолжат да растат

0 Цените на кафето за крајните потрошувачи ќе продолжат да растат бидејќи климатските промени, нарушувањата во снабдувањето и новите регулативи на ЕУ доведуваат до зголемени трошоци за печењето, изјави денеска претседателот на одборот на директори на италијанската компанија „Лаваца“, Џузепе Лаваца. „Цените на кафето нема да паднат, ќе останат многу