притисни ентер »

Единствена Македонија: НАТО и ЕУ го гарантираат беззаконието на инсталираната власт на Заев во Скопје
Единствена Македонија: НАТО и ЕУ го гарантираат беззаконието на инсталираната власт на Заев во Скопје

Единствена Македонија: НАТО и ЕУ го гарантираат беззаконието на инсталираната власт на Заев во Скопје

Устата на Зоран Заев е полна со демократија, владеење на правото, европски вредности за одговорност, чесност, моралност. И навистина, во земји – членки на Европската Унијата почесто гледаме како премиери и министри си даваат оставки за најбанални случувања, вели Единствена Македонија преку соопштение. „Во Македонија владее безаконие, корупција и криминал

Што уште треба да се случи за Заев да поднесе оставка?

Што уште треба да се случи за Заев да поднесе оставка?

Устата на Зоран Заев е полна со демократија, владеење на правото, европски вредности за одговорност, чесност, моралност. И навистина, во земји – членки на Европската Унијата почесто гледаме како премиери и министри си даваат оставки за најбанали случувања, се вели во соопштението од Центарот за комуникации на Единствена Македонија. Во Македонија владее

ЕМ: Што уште треба да се случи за Заев да поднесе оставка

ЕМ: Што уште треба да се случи за Заев да поднесе оставка

Устата на Зоран Заев е полна со демократија, владеење на правото, европски вредности за одговорност, чесност, моралност. И навистина, во земји - членки на Европската Унијата почесто гледаме како премиери и министри си даваат оставки за најбанали случувања. Во Македонија владее безаконие, корупција и криминал. Марионетската власт во Скопје подолго време