притисни ентер »

На Флорида уапсени двајца бизнисмени блиски до адвокатот на Трамп
На Флорида уапсени двајца бизнисмени блиски до адвокатот на Трамп

На Флорида уапсени двајца бизнисмени блиски до адвокатот на Трамп

Двајца биснисмени од јужна Флорида, кои му помогнале на личниот адвокат на Трамп, Руди Џулијани, во истрага за поранешниот потпретседател на САД, Џо Бајден и кои биле донатори на комитетот на Трамп за собирање финансиски средства за кампања, се уапсени денеска под обвинение за прекршување на правилата за финансирање на кампања, пишува „Волстрит џрнал“

На Флорида уапсени двајца бизнисмени за прекршување на правилата за финансирање на изборна кампања

На Флорида уапсени двајца бизнисмени за прекршување на правилата за финансирање на изборна кампања

Двајца бизнисмени од Флорида, кои имале тесни врски со Руди Џулијани, личниот адвокат на американскиот претседател Доналд Трамп, се уапсени заради прекршување на правилата за финансирање на кампања, што резултатирало со донација од 325.000 долари до Одборот за политичка акција, што го поддржува реизборот на Трамп. Лев Парнас и Игор Фруман се уапсени

На Флорида уапсени двајца бизнисмени блиски до адвокатот на Трамп

На Флорида уапсени двајца бизнисмени блиски до адвокатот на Трамп

Двајца бизнисмени од Флорида, кои имале тесни врски со Руди Џулијани, личниот адвокат на американскиот претседател Доналд Трамп, се уапсени заради прекршување на правилата за финансирање на кампања, што резултатирало со донација од 325.000 долари до Одборот за политичка акција, што го поддржува реизборот на Трамп. Лев Парнас и Игор Фруман се уапсени

На Флорида уапсени двајца бизнисмени за прекршување на правилата за финансирање на изборна кампања

На Флорида уапсени двајца бизнисмени за прекршување на правилата за финансирање на изборна кампања

Двајца бизнисмени од Флорида, кои имале тесни врски со Руди Џулијани, личниот адвокат на американскиот претседател Доналд Трамп, се уапсени заради прекршување на правилата за финансирање на кампања, што резултатирало со донација од 325.000 долари до Одборот за политичка акција, што го поддржува реизборот на Трамп. Лев Парнас и Игор Фруман се уапсени

На Флорида уапсени двајца бизнисмени блиски до адвокатот на Трамп

На Флорида уапсени двајца бизнисмени блиски до адвокатот на Трамп

Двајца бизнисмени од Флорида, кои имале тесни врски со Руди Џулијани, личниот адвокат на американскиот претседател Доналд Трамп, се уапсени заради прекршување на правилата за финансирање на кампања, што резултатирало со донација од 325.000 долари до Одборот за политичка акција, што го поддржува реизборот на Трамп. Лев Парнас и Игор Фруман се уапсени

На Флордиа уапсени двајца бизнисмени за прекршување на правилата за финансирање на изборна кампања

На Флордиа уапсени двајца бизнисмени за прекршување на правилата за финансирање на изборна кампања

Двајца бизнисмени од Флорида, кои имале тесни врски со Руди Џулијани, личниот адвокат на американскиот претседател Доналд Трамп, се уапсени заради прекршување на правилата за финансирање на кампања, што резултатирало со донација од 325.000 долари до Одборот за политичка акција, што го поддржува реизборот на Трамп. Лев Парнас и Игор Фруман се уапсени

Уапсени бизнисмени поврзани со адвокатот на Трамп

Уапсени бизнисмени поврзани со адвокатот на Трамп

Двајца бизнисмени од поранешниот Советски сојуз се уапсени во Флорида за наводно кршење на законите за финансирање на кампања во САД. Според властите, уапсени се Лев Парнас, роден во Украина и Игор Фруман, роден во Белорусија кои се поврзуваат со личниот адвокат на американскиот претседател Доналд Трамп, Руди Џулијани. Тие се осомничени дека се обидувале

БЛИСКИ СОРАБОТНИЦИ НА АДВОКАТОТ НА ТРАМП ЗАД РЕШЕТКИ: Незаконски финансирале кампања

БЛИСКИ СОРАБОТНИЦИ НА АДВОКАТОТ НА ТРАМП ЗАД РЕШЕТКИ: Незаконски финансирале кампања

Лев Парнас и Игор Фруман се уапсени врз основа на четири точки од обвинение што вклучува обвинувања за ковање заговор, давање лажни изјави пред Сојузната изборна комисија и фалсификување на евиденција, пренесуваат американските медиуми. Двајца бизнисмени од Флорида, кои имале тесни врски со Руди Џулијани, личниот адвокат на американскиот претседател

САД: Уапсени двајца бизнисмени за прекршување на правилата за финансирање на изборна кампања

САД: Уапсени двајца бизнисмени за прекршување на правилата за финансирање на изборна кампања

Двајца бизнисмени од Флорида, кои имале тесни односи со Руди Џулијани, личниот адвокат на американскиот претседател Доналд Трамп, се уапсени поради прекршување на правилата за финансирање на кампања што резултира со донација од 325.000 долари до Одборот за политичка акција што го поддржува реизборот на Трамп. Лев Парнас и Игор Фруман се уапсени врз

На Флордиа уапсени двајца бизнисмени за донација од 325.000 долари за реизбор на Трамп

На Флордиа уапсени двајца бизнисмени за донација од 325.000 долари за реизбор на Трамп

Двајца бизнисмени од Флорида, кои имале тесни врски со Руди Џулијани, личниот адвокат на американскиот претседател Доналд Трамп, се уапсени заради прекршување на правилата за финансирање на кампања, што резултатирало со донација од 325.000 долари до Одборот за политичка акција, што го поддржува реизборот на Трамп. Лев Парнас и Игор Фруман се уапсени