притисни ентер »

ДНК и Теа Трајковска имаат иста „Амајлија“: Ова е нивната нова песна
ДНК и Теа Трајковска имаат иста „Амајлија“: Ова е нивната нова песна

ДНК и Теа Трајковска имаат иста „Амајлија“: Ова е нивната нова песна

Сѐ уште не стивнуваат реакциите за дует-песната “Животе Брате” на ДНК, која ја промовираа пред само неколку недели, а тие вчера на сите музички и социјални платформи објавија уште една нова песна. Дека Панчо и Андреј работат со полна пареа е токму новата соработка. Овојпат со нивната колешка, младата Теа Трајковска. Песната носи наслов “Амајлија”,

ДНК и Теа Трајковска имаат иста „Амајлија: Слушнете ја нивната нова песна

ДНК и Теа Трајковска имаат иста „Амајлија: Слушнете ја нивната нова песна

Сѐ уште не стивнуваат реакциите за дует-песната “Животе Брате” на ДНК, која ја промовираа пред само неколку недели, а тие вчера на сите музички и социјални платформи објавија уште една нова песна. Дека Панчо и Андреј работат со полна пареа е токму новата соработка. Овојпат со нивната колешка, младата Теа Трајковска. Песната носи наслов “Амајлија”,

ДНК и Теа Трајковска имаат иста „Амајлија“: Слушнете ја нивната нова песна!

ДНК и Теа Трајковска имаат иста „Амајлија“: Слушнете ја нивната нова песна!

Сѐ уште не стивнуваат реакциите за дует-песната „Животе Брате” на ДНК , која ја промовираа пред само неколку недели, а тие вчера на сите музички и социјални платформи објавија уште една нова песна. Дека Панчо и Андреј работат со полна пареа е токму новата соработка. Овојпат со нивната колешка, младата Теа Трајковска . Песната носи наслов „Амајлија”

ДНК и Теа Трајковска имаат иста „Амајлија: Слушнете ја нивната нова песна!

ДНК и Теа Трајковска имаат иста „Амајлија: Слушнете ја нивната нова песна!

Сѐ уште не стивнуваат реакциите за дует-песната "Животе Брате" на ДНК, која ја промовираа пред само неколку недели, а тие вчера на сите музички и социјални платформи објавија уште една нова песна. Дека Панчо и Андреј работат со полна пареа е токму новата соработка. Овојпат со нивната колешка, младата Теа Трајковска. Песната носи наслов "Амајлија",

🎥 СПОТ НА ДНК СНИМЕН ВО ХОТЕЛОТ НА АДОРА НА ЗЛАТИБОР Слушнете ја новата песна „Амајлија“

🎥 СПОТ НА ДНК СНИМЕН ВО ХОТЕЛОТ НА АДОРА НА ЗЛАТИБОР Слушнете ја новата песна „Амајлија“

Популарното дуо ДНК, на сите музички и социјални платформи синоќа, ја објави најновата песна, преку импресивен видео спот, кој Панчо, Андреј и Теа Трајковска го снимија во 21st Century by Adora, еден од најубавите хотели и омилено место за престој на Златибор. „Амајлија“ изгледа и звучи магично моќно во престижниот бутик хотел на градежниот бренд Adora

ДНК со спот снимен во хотелот на Адора во Златибор за новата песна „Амајлија“

ДНК со спот снимен во хотелот на Адора во Златибор за новата песна „Амајлија“

Популарното дуо ДНК, на сите музички и социјални платформи синоќа, ја објави најновата песна, преку импресивен видео спот, кој Панчо , Андреј и Теа Трајковска го снимија во 21 st Century by Adora, еден од најубавите хотели и омилено место за престој на Златибор. „Амајлија“ изгледа и звучи магично моќно во престижниот бутик хотел на градежниот бренд

ДНК со спот снимен во хотелот на АДОРА во Златибор за новата песна „Амајлија“

ДНК со спот снимен во хотелот на АДОРА во Златибор за новата песна „Амајлија“

63 Споделувања Share Tweet Популарното дуо ДНК, на сите музички и социјални платформи синоќа, ја објави најновата песна, преку импресивен видео спот, кој Панчо, Андреј и Теа Трајковска го снимија во 21 st Century by Adora, еден од најубавите хотели и омилено место за престој на Златибор. „Амајлија“ изгледа и звучи магично моќно во престижниот бутик