притисни ентер »

Четворица малолетници признале во полиција дека краделе компјутерски делови во училиште

Четворица малолетници признале во полиција дека краделе компјутерски делови во училиште

Четворица малолетници од битолско Долно Оризари во полициска станица признале дека краделе компјутерски делови од улилиште. Полицијата во битолски Баир пронајде украден автомобил марка југо. „Полициски службеници од криминалистичката полиција на СВР Битола, по преземени оперативни мерки во СВР Битола повикале на разговор четворица малолетници, сите

Ученици краделе компјутерски делови од училиште во Битола

Ученици краделе компјутерски делови од училиште во Битола

Полицијата повика на разговор четворица малолетници, сите од селото Долно Оризари, битолско, во присуство на нивните родители. Тие се сомничат дека извршиле тешка кражба на делови од компјутери од подрачното училиште „Даме Груев”, во с.Долно Оризари. Малолетниците во целост го признале кривичното дело, предметите се пронајдени и ќе бидат вратени на

Четворица малолетници украле компјутери од училиште

Четворица малолетници украле компјутери од училиште

Полицијата од Битола повикала на разговор четворица малолетници, сите од битолското село Долно Оризари во присуство на нивните родители. Тие се сомничат дека извршиле „тешка кражба” на делови од компјутери од подрачното училиште „Даме Груев”, во село Долно Оризари. „Малолетниците во целост го признале кривичното дело, предметите се пронајдени и ќе

Откриени и повикани четворицата малолетници кои краделе компјутерски делови од училиште во Битола

Откриени и повикани четворицата малолетници кои краделе компјутерски делови од училиште во Битола

Денеска полициски службеници од криминалистичката полиција на СВР Битола, по преземени оперативни мерки во СВР Битола повикале на разговор четворица малолетници, сите од с. Долно Оризари, битолско, во присуство на нивните родители. Тие се сомничат дека извршиле „тешка кражба“ на делови од компјутери од подрачното училиште „Даме Груев“, во с. Долно

Малолетници краделе компјутерски делови од училиште

Малолетници краделе компјутерски делови од училиште

Полициски службеници од криминалистичката полиција на СВР Битола, по преземени оперативни мерки во СВР Битола, денеска повикале на разговор четворица малолетници, сите од битолското село Долно Оризари, во присуство на нивните родители. Како што соопшти МВР, тие се сомничат дека извршиле „тешка кражба” на делови од компјутери од подрачното училиште

Ученици краделе компјутерски делови од училиште во Битола

Ученици краделе компјутерски делови од училиште во Битола

Полицијата повика на разговор четворица малолетници, сите од селото Долно Оризари, битолско, во присуство на нивните родители. Тие се сомничат дека извршиле тешка кражба на делови од компјутери од подрачното училиште „Даме Груев”, во с.Долно Оризари. Малолетниците во целост го признале кривичното дело, предметите се пронајдени и ќе бидат вратени на