притисни ентер »

Три причини зошто мажите не можат да се вљубат во тебе
Три причини зошто мажите не можат да се вљубат во тебе

Три причини зошто мажите не можат да се вљубат во тебе

Ако се прашувате зошто не сте биле заљубени во последно време и не можете да направите ниту еден маж да се зауби во вас, причината може да бидат некои грешки што ги правите неволно. Еве ги трите најчести од нив. 1. Имате секс премногу рано. За жените, сексот обично се поврзува на подлабоко интимно ниво. Сепак, ова не е случај со мажите. Наспроти очекувањата