притисни ентер »

Казнети 173 возачи на мотоцикли
Казнети 173 возачи на мотоцикли

Казнети 173 возачи на мотоцикли

Во текот на вчерашниот ден, спроведена е зајакната акциска контрола на територијата на Република Северна Македонија за санкционирање на прекршоци што ги чинат возачите на мотоцикли, при што санкционирани се 173 возачи. – Од нив, 99 возачи не користеле заштитна кацига за време на возење, 38 возеле без возачка дозвола, седум мотоцикли се одземени поради

173 санкционирани возачи на мотоцикли, седум одземени поради бучава

173 санкционирани возачи на мотоцикли, седум одземени поради бучава

Во текот на вчерашниот ден (27.07.2021) спроведена е зајакната акциска контрола на територијата на Република Македонија за санкционирање на прекршоци што ги чинат возачите на мотоцикли, при што санкционирани се 173 возачи. Од нив, 99 возачи не користеле заштитна кацига за време на возење, 38 возеле без возачка дозвола, седум мотоцикли се одземени

Казни за 173 возачи на мотоцикли, седум биле одземени поради голема бучава

Казни за 173 возачи на мотоцикли, седум биле одземени поради голема бучава

По зајакната акциска контрола на територијата на државата за санкцинонирање на прекршоци што ги прават возачите на мотоцикли вчера биле изречени 173 казни. Од нив, 99 возачи не користеле заштитна кацига за време на возење, 38 возеле без возачка дозвола, седум мотоцикли се одземени поради истечена сообраќајна дозвола и предизвикување голема бучава,

Казнети 173 возачи на мотоцикли

Казнети 173 возачи на мотоцикли

Во текот на вчерашниот ден, спроведена е зајакната акциска контрола на територијата на Република Северна Македонија за санкционирање на прекршоци што ги чинат возачите на мотоцикли, при што санкционирани се 173 возачи. – Од нив, 99 возачи не користеле заштитна кацига за време на возење, 38 возеле без возачка дозвола, седум мотоцикли се одземени поради

Казнети 243 возачи во Скопје, од кои 56 за брзо возење

Казнети 243 возачи во Скопје, од кои 56 за брзо возење

Полицијата вчера казни 243 возачи во Скопје, од кои 56 за брзо возење, соопшти Министерството за внатрешни работи. „На територијата на Град Скопје изречени се вкупно 243 мерки, меѓу кои за возење повеќе од дозволената брзина 56 санкции, 53 прекршоци што ги чинат возачите на мотоцикли, 24 за возење без возачка дозвола. Изречени се 14 санкции за возење

Казни за 173 возачи на мотоцикли, седум биле одземени поради голема бучава

Казни за 173 возачи на мотоцикли, седум биле одземени поради голема бучава

По зајакната акциска контрола на територијата на државата за санкцинонирање на прекршоци што ги прават возачите на мотоцикли вчера биле изречени 173 казни. Од нив, 99 возачи не користеле заштитна кацига за време на возење, 38 возеле без возачка дозвола, седум мотоцикли се одземени поради истечена сообраќајна дозвола и предизвикување голема бучава,

243 сообраќајни прекршоци во Скопје, 56 за брзо возење

243 сообраќајни прекршоци во Скопје, 56 за брзо возење

Министерството за внатрешни работи информира дека во текот на вчерашниот ден продолжило со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот. – На територијата на град Скопје изречени се вкупно 243 мерки, меѓу кои за возење повеќе од дозволената брзина 56 санкции, 53 прекршоци што ги чинат возачите на мотоцикли, 24 за возење без возачка дозвола

Казнети 243 возачи во Скопје, од кои 56 за брзо возење

Казнети 243 возачи во Скопје, од кои 56 за брзо возење

Полицијата вчера казни 243 возачи во Скопје, од кои 56 за брзо возење, соопшти Министерството за внатрешни работи. „На територијата на град Скопје изречени се вкупно 243 мерки, меѓу кои за возење повеќе од дозволената брзина 56 санкции, 53 прекршоци што ги чинат возачите на мотоцикли, 24 за возење без возачка дозвола. Изречени се 14 санкции за возење

Казнети 243 возачи во Скопје, од кои 56 за брзо возење

Казнети 243 возачи во Скопје, од кои 56 за брзо возење

Полицијата вчера казни 243 возачи во Скопје, од кои 56 за брзо возење, соопшти Министерството за внатрешни работи. „На територијата на град Скопје изречени се вкупно 243 мерки, меѓу кои за возење повеќе од дозволената брзина 56 санкции, 53 прекршоци што ги чинат возачите на мотоцикли, 24 за возење без возачка дозвола. Изречени се 14 санкции за возење