притисни ентер »

Како изгледа пневматик за автономен електричен автомобил од иднината?
Како изгледа пневматик за автономен електричен автомобил од иднината?

Како изгледа пневматик за автономен електричен автомобил од иднината?

Автономната и електричната мобилност ги поврзале Goodyear и Citroën со партнерски проект. Познатиот производител на гуми за автомобили го изработил пневматикот C100 специјално за автомобилот на иднината, електричниот автомобил Citroën 19_19, по повод одбележувањето на стогодишнината на овој француски автомобилски бренд. Од Goodyear наведуваат дека

Како изгледа пневматик за автономен електричен автомобил од иднината?

Како изгледа пневматик за автономен електричен автомобил од иднината?

Автономната и електричната мобилност ги поврзале Goodyear и Citroën со партнерски проект. Познатиот производител на гуми за автомобили го изработил пневматикот C100 специјално за автомобилот на иднината, електричниот автомобил Citroën 19_19, по повод одбележувањето на стогодишнината на овој француски автомобилски бренд. Од Goodyear наведуваат дека

Како изгледа пневматик за автономен електричен автомобил од иднината?

Како изгледа пневматик за автономен електричен автомобил од иднината?

Автономната и електричната мобилност ги поврзале Goodyear и Citroën со партнерски проект. Познатиот производител на гуми за автомобили го изработил пневматикот C100 специјално за автомобилот на иднината, електричниот автомобил Citroën 19_19, по повод одбележувањето на стогодишнината на овој француски автомобилски бренд. Од Goodyear наведуваат дека