притисни ентер »

Во Врање повеќе се вакцинираат македонски отколку српски државјани
Во Врање повеќе се вакцинираат македонски отколку српски државјани

Во Врање повеќе се вакцинираат македонски отколку српски државјани

Во Врање продолжува трендот македонските државјани повеќе да се вакцинираат против Ковид-19 од граѓаните на Врање, јави дописникот на МИА од Белград. Според податоците на Здравствениот центар (ЗЦ) од Врање, вчера во овој град во јужна Србија се аплиицрани вкупно 213 вакцини, од кои прва доза примиле 70 македонски граѓани, за разлика од 38 српски. Втора

Во Врање повеќе се вакцинираат македонски отколку српски државјани

Во Врање повеќе се вакцинираат македонски отколку српски државјани

Во Врање продолжува трендот македонските државјани повеќе да се вакцинираат против Ковид-19 од граѓаните на Врање, јави дописникот на МИА од Белград. Според податоците на Здравствениот центар (ЗЦ) од Врање, вчера во овој град во јужна Србија се аплицирани вкупно 213 вакцини, од кои прва доза примиле 70 македонски граѓани, за разлика од 38 српски. Втора

Во Врање повеќе се вакцинираат Македонци од Срби

Во Врање повеќе се вакцинираат Македонци од Срби

Во српскиот град Врање повеќе се вакцинираат Македонци од Срби. Податоците на Здравствениот центар (ЗЦ) од Врање, покажуваат дека вчера се аплицирани вкупно 213 вакцини, од кои прва доза примиле 70 македонски граѓани, за разлика од 38 српски. Втора доза, пак, примиле 58 македонски државјани, за разлика од 47 Срби, јави дописникот на МИА од Белград

Во Врање вчера се вакцинирале повеќе македонски одошто српски државјани

Во Врање вчера се вакцинирале повеќе македонски одошто српски државјани

Според податоците на Здравствениот центар (ЗЦ) од Врање, вчера во Врање се дадени вкупно 213 вакцини, од кои прва доза примиле 70 македонски граѓани, во споредба со 38 српски. Втора доза, пак, примиле 58 македонски државјани и 47 Срби. Според податоците, вкупниот број вакцинирани граѓани на Врање и од други градови во Србија, Македонија и други земји

Во Врање повеќе се вакцинираат македонски отколку српски државјани

Во Врање повеќе се вакцинираат македонски отколку српски државјани

Во Врање продолжува трендот македонските државјани повеќе да се вакцинираат против Ковид-19 од граѓаните на Врање, јави дописникот на МИА од Белград. Според податоците на Здравствениот центар (ЗЦ) од Врање, вчера во овој град во јужна Србија се аплиицрани вкупно 213 вакцини, од кои прва доза примиле 70 македонски граѓани, за разлика од 38 српски. Втора

Во Врање повеќе се вакцинираат македонски отколку српски државјани

Во Врање повеќе се вакцинираат македонски отколку српски државјани

Во Врање продолжува трендот македонските државјани повеќе да се вакцинираат против Ковид-19 од граѓаните на Врање, јави дописникот на МИА од Белград. Според податоците на Здравствениот центар (ЗЦ) од Врање, вчера во овој град во јужна Србија се аплиицрани вкупно 213 вакцини, од кои прва доза примиле 70 македонски граѓани, за разлика од 38 српски. Втора

Во Врање повеќе се вакцинираат македонски отколку српски државјани

Во Врање повеќе се вакцинираат македонски отколку српски државјани

Во Врање продолжува трендот македонските државјани повеќе да се вакцинираат против Ковид-19 од граѓаните на Врање, јави дописникот на МИА од Белград. Според податоците на Здравствениот центар (ЗЦ) од Врање, вчера во овој град во јужна Србија се аплиицрани вкупно 213 вакцини, од кои прва доза примиле 70 македонски граѓани, за разлика од 38 српски. Втора

Во Врање повеќе се вакцинираат македонски отколку српски државјани

Во Врање повеќе се вакцинираат македонски отколку српски државјани

Во Врање продолжува трендот македонските државјани повеќе да се вакцинираат против Ковид-19 од граѓаните на Врање, јави дописникот на МИА од Белград. Според податоците на Здравствениот центар (ЗЦ) од Врање, вчера во овој град во јужна Србија се аплиицрани вкупно 213 вакцини, од кои прва доза примиле 70 македонски граѓани, за разлика од 38 српски. Втора

Против ковид-19 повеќе се вакцинираат Македонци, отколку Срби во Врање

Против ковид-19 повеќе се вакцинираат Македонци, отколку Срби во Врање

Во Врање продолжува трендот македонските државјани повеќе да се вакцинираат против ковид-19 од граѓаните на Врање. Според податоците на Здравствениот центар (ЗЦ) од Врање, вчера во овој град во јужна Србија се аплиицрани вкупно 213 вакцини, од кои прва доза примиле 70 македонски граѓани, за разлика од 38 српски. Втора доза, пак, примиле 58 македонски

Во Врање повеќе се вакцинираат македонски отколку српски државјани

Во Врање повеќе се вакцинираат македонски отколку српски државјани

Според податоците на Здравствениот центар (ЗЦ) од Врање, вчера во овој град во јужна Србија се аплиицрани вкупно 213 вакцини, од кои прва доза примиле 70 македонски граѓани, за разлика од 38 српски. Втора доза, пак, примиле 58 македонски државјани, за разлика од 47 Срби. Прва доза Фајзер примиле 70 лица, а втора – 56 граѓани. Прва доза на кинескиот